Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)
Faktycznie będą trzy strony dyskusji o tym czy dopuścić czy nie
??

z tego samego powodu dla ktorego to KrzysiekW z lidderem robia ograniczenia do silesiana.Golonka pisze:Dobra, gadanie gadanie, ale czemu akurat shino ma robić ograniczenia armii, której nie zna? Rozumiem, że był w AR comie dwukrotnie o ile nie trzy, ale biorąc pod uwagę ostatnie drafty to chyba nie jest najlepsza wizytówka.
Klasyczny Knurrek jest klasyczny!Shino pisze:nie.
Swoja droga jego cięcie lizaków testowaliśmy na jednym z naszych lokali - nie spotkało się z krytyką
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tej armii powinno skroic sie liczbe skirmishy do 0-3, bo z 6ecioma bedzie to giete. Do tego 0-3 kohorty i 0-4 latacze (heros liczy sie za jeden).
Naprawde nic wiecej w tej obecnej armii nie zasluguje na ciecia. Raczej watpie zeby ktokolwiek chcial wystawiac 4 veteranow na CO.
Naprawde nic wiecej w tej obecnej armii nie zasluguje na ciecia. Raczej watpie zeby ktokolwiek chcial wystawiac 4 veteranow na CO.
Może dlatego, że był tylko 1 gracz lizaków?-Qc- pisze:Klasyczny Knurrek jest klasyczny!Shino pisze:nie.
Swoja droga jego cięcie lizaków testowaliśmy na jednym z naszych lokali - nie spotkało się z krytyką

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
+1 
nie mogę się doczekać turnieju! Dobrze, że uda się go zorganizować.

nie mogę się doczekać turnieju! Dobrze, że uda się go zorganizować.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Dokładnie.Rince pisze:To chyba zmiana cisnienia. Wszystkich dzis glowa boli
Nowe HE miały ograniczenia jeszcze przed wyjściem podręcznika.Nowe haje, czy vc, dosc dlugo graly bez ograniczen na euro. Imperium zdaje sie tez.
Na Silesiana słyszałem był przeprowadzony wywiad wśród topu co do ograniczeń...
Po za tym tam realnie nie ma ograniczeń.
Może jakiś wieczorny turniej w lasertag?

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Z checia, kiedys regularniej cwiczylem, nawet 2gie miejsce w pucharze bydgoszczy z moim teamem zajelismy 

-
- Kretozord
Ty sie módl lepiej żebym sie z Px na KXIII nie przerzucił. U Was tam też powoli skill forumowy i batlowy zamiera. Fason trzyma już chyba tylko zembol i oczko.Ziemko pisze:Grolshek![]()
![]()
![]()
Paulinka kiedys sie za mocno zagalopujesz i wylaczymy Ci Twoje moce kapitanie planeto.
Predyspozycje do tego niewatpliwie masz.
Sukcesy tylko w Pucharze Bydgoszczy swietujecie.
-
- Kretozord
Jest i sysek. Może mnie nie zbanują.sYsek pisze:na 2 drużyny?

oj ja jestem tylko złośliwy, wy sobie tam ciśnijcie ile chcecie do woli 

Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
Więcej osób=ciężej złożyć team osobom z małych klubów/miejscowosci. Zawsze babice był x3 i było dobrze.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
dwa lata temu było 4
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
W sumie argument co do aut mnie przekonał, to faktycznie jest dobry pomysł