Kulturalne PreBabice - 19.10.13 - Uwaga, zmiana daty tura!
Re: Kulturalne PreBabice - 19.10.13 - Uwaga, zmiana daty tur
Zajeżdzam do Was w sobote
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ja chętnieThain pisze:Ktoś chce challenge nowych DE?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Haha, no tak, jak Arbiter gra demonami to lepiej przemyśl dobrze ten challange 

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie wiem ocb? DE na poprzednim booku nie mialy jakoś ciężko z Dochem. A czy teraz będą mialy to raczej za wcześnie wróżyć. Zresztą Ja gram niestandardowymi danonami; Guo z Deathem i cannon są dla słabychCauliflower pisze:Haha, no tak, jak Arbiter gra demonami to lepiej przemyśl dobrze ten challange

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Po prostu ja już tę bitwę z Thainem grałemArbiter Elegancji pisze:nie wiem ocb? DE na poprzednim booku nie mialy jakoś ciężko z Dochem. A czy teraz będą mialy to raczej za wcześnie wróżyć. Zresztą Ja gram niestandardowymi danonami; Guo z Deathem i cannon są dla słabychCauliflower pisze:Haha, no tak, jak Arbiter gra demonami to lepiej przemyśl dobrze ten challange

Jak masz keepera to tym lepiej, on zestrzeliwuje tych warlocków jednym strzałem z bicza!

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole