CR krasiowy

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

no dobrze ja sie ciesze że podzielasz moje zdanie w tej kwestii ale mi chodzi o jakieś konkrety - dire wolfy albo coś

w przypadku stromniego napisali - daje do combatu i już - a przy battlu nie napisali - co może świadczyć za taką możliwością a zapis o nie powtarzaniu odnosi się do jednego sztandaru (co jest bezdyskusyjne) - fakt ten przemawia wg mnie za liczeniem battli na każdym sztandarze w walce ponieważ w każdym innym przypadku jest to napisane w tym nie -nawet jeśli jest to przeoczenie to nie dowiemy się tego narazie - równie dobrze możemy uznać inne rzeczy za przeoczenie...

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

jeśli wam się chce to spytajcie się o to w kwestii zasad (i tak wiem jaka będzie odpowiedz oraz reakcja niektórych)

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

tzn jaka? a jak Ty to widzisz i dlaczego? pzdr :P

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Ja nie mam zdania na ten temat (choć bardziej na to że się kumuluje niż że nie) .... ale było to poruszane na kwestii zasad i tam osądzone było że nie gdyż multiple runes have no efect .... oczywiście można się sprzeczać że chodzi o 1 banner ale ... moim zdaniem nie jest to warte mojego czasu i nerwów

ODPOWIEDZ