Dragon ogry nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Słuchajcie, ja wolałbym grać z takim dziwactwem maxa niż z niepomalowaną albo popaćkaną armią.
Zresztą jak możecie oceniać figurkę maxa po tym jak zobaczyliście wipa?
No i co wy macie za faszystowskie zapędy? Nie wpuszczanie na turniej bo mi się twoja armia nie podoba? Nie rozpełzanie się po forum bo kaleczy to wasze jakże wysublimowane gusta? Jesteście śmieszni.
Zresztą jak możecie oceniać figurkę maxa po tym jak zobaczyliście wipa?
No i co wy macie za faszystowskie zapędy? Nie wpuszczanie na turniej bo mi się twoja armia nie podoba? Nie rozpełzanie się po forum bo kaleczy to wasze jakże wysublimowane gusta? Jesteście śmieszni.
Uerph.
Aż dziwne że fanatykowi nie podoba się idea wszyscy równi. 
Max: ja uważam, że lepiej dla Ciebie (mi to tam nie przeszkadza) by było gdybyś nie zamieszczał samych wipów, tylko pokazał je razem ze skończonym modelem. Narazie to to jest za przeproszniem gówno, ale po pomalowaniu i lekkich przeróbkach wierzę, że da radę. Skomentować w sumie nic nie można bo po prostu wziąłeś zabawki z MC i dałeś robacze podstawki.
pzdr.

Max: ja uważam, że lepiej dla Ciebie (mi to tam nie przeszkadza) by było gdybyś nie zamieszczał samych wipów, tylko pokazał je razem ze skończonym modelem. Narazie to to jest za przeproszniem gówno, ale po pomalowaniu i lekkich przeróbkach wierzę, że da radę. Skomentować w sumie nic nie można bo po prostu wziąłeś zabawki z MC i dałeś robacze podstawki.
pzdr.

-
- Chuck Norris
Ave
Ludzie trochę luzu, bo zaraz modzi wpadną. Co do figurek, to dla mnie niedoścignionym wzorem szaleństwa jest małpi gaj. Nie sądzę by shrek go pobił
Ludzie trochę luzu, bo zaraz modzi wpadną. Co do figurek, to dla mnie niedoścignionym wzorem szaleństwa jest małpi gaj. Nie sądzę by shrek go pobił
Ja za to chętnie zagram z tą armią.
Wole tak skonwertowaną, niż postawiony zwykły, oryginalny chaos i w rozpie napisane "Mark of Nurgle"
Tak czuć i widać co przedstawiają te figsy, w co wierzą
Czepiacie się że to są przyklejone figurki do podstawek i jest ohydne (
). ZGADZA SIĘ! Jakby ktoś przeczytał to TO JEST WIP.
Ja np: chętnie patrzyłem jak powstaje spawn z tych małpek.
Wole tak skonwertowaną, niż postawiony zwykły, oryginalny chaos i w rozpie napisane "Mark of Nurgle"

Tak czuć i widać co przedstawiają te figsy, w co wierzą

Czepiacie się że to są przyklejone figurki do podstawek i jest ohydne (

Ja np: chętnie patrzyłem jak powstaje spawn z tych małpek.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

Jak każdy twój WiP początkowo wygląda źle lub nawet gorzej , skończ , a na pewno będzie lepiej .
Mnie ten klimat osobiście przeraża , jak dla mnie jest zbyt psychodeliczny , pewnie w Rzeszowie mają lepszy kwas niż u nas
Podpisuje sie oboma nogamiNo i co wy macie za faszystowskie zapędy? Nie wpuszczanie na turniej bo mi się twoja armia nie podoba? Nie rozpełzanie się po forum bo kaleczy to wasze jakże wysublimowane gusta? Jesteście śmieszni.

Mnie ten klimat osobiście przeraża , jak dla mnie jest zbyt psychodeliczny , pewnie w Rzeszowie mają lepszy kwas niż u nas

Beka na maxa
Odpowiem tylko na to, bo reszta to puste echo i trochę chamstwa.Skavenblight pisze:Skoro Hash, Mate, i każdy inny może sobie założyć po temacie na każdą figurkę, to Max też może. Wszyscy są równi wobec prawa obowiązującego na forum.
A "nie chce mi się sprawdzać autora" to śmieszne jest. Naprawdę śmieszne. Jak Ci się nie chce, to w ogóle do Galerii nie wchodź.
Nauczcie się czytać - niech robi swoje figurki i niech gra. Po prostu niech skumuluje to wszystko w blogu armijnym a nie w tematach - Hash nie ma armii więc nie ma bloga, Mate ma jeden blog i na pozostałe rzeczy daje osobne tematy. Max robi całą armię i dwieście tematów - to denerwuje.
Wypraszam sobie faszyzm, daleko mi do niego. Powtarzam, ja jestem tylko za stworzeniem bloga armijnego - nic innego.
Mate i Skejwen - nie, nie chodzi o ilość pieniędzy. Chodzi o jakiś szacunek do innych graczy - ja w takim razie oczekuję że jak postawię na stole pluszowego smoka to mi go uznacie? Będziecie musieli skoro go bronicie.
Powtarzam dla tych którzy czytać nie umieją poprawnie - NIE ZABRANIAM I NIE MAM PRAWA ZABRANIAĆ KOMUKOLWIEK WCHODZIĆ NA TURNIEJ. Po prostu z tą armią bym nie zagrał ze względów estetycznych.
Mućka - przegiąłeś. Idę z tym wyżej.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Póki nie ma w regulaminie punktu "jedna armia - jeden blog", nie można tego nikomu narzucić.
Poza tym, zdaje się, pisałeś coś o "znakowaniu" tematów, żeby z daleka było wiadomo, że to Maxa. No i z tym to Ty przegiąłeś. Bo jak Ci się nie chce spojrzeć, kto jest autorem, to nie jest niczyja wina, tylko Twoja.
Poza tym, zdaje się, pisałeś coś o "znakowaniu" tematów, żeby z daleka było wiadomo, że to Maxa. No i z tym to Ty przegiąłeś. Bo jak Ci się nie chce spojrzeć, kto jest autorem, to nie jest niczyja wina, tylko Twoja.
Ja zaraz pójdę że wzbudzasz terror na forum strasząc moderatoramiKatylina pisze:Mućka - przegiąłeś. Idę z tym wyżej.

To nie jest przedszkole.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych

- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Skavenblight w regulaminie faktycznie nie ma takiego zapisu.
No i nie potrzeba go.
Wystarczy, że na forum wskazujemy że byłby to dobry pomysł (przynajmniej w niektórych przypadkach - jesli ktoś raz na jakis czas założy nowy temat dla swojej pracy to ok, ale zawalanie co chwile podforum to juz imo lekka przesada - szczególnie jesli chodzi o kogoś tak twórczego jak max)
No i nie potrzeba go.
Wystarczy, że na forum wskazujemy że byłby to dobry pomysł (przynajmniej w niektórych przypadkach - jesli ktoś raz na jakis czas założy nowy temat dla swojej pracy to ok, ale zawalanie co chwile podforum to juz imo lekka przesada - szczególnie jesli chodzi o kogoś tak twórczego jak max)
To jest dla mnie prox, do tego brzydki. Osobiscie nie widze roznicy miedzy paczka zapałek z dorobionymi z GSu rękami a pracami Maxa. A proxów mam prawo nie dopuscic...Szczurza Jucha pisze: No i co wy macie za faszystowskie zapędy? Nie wpuszczanie na turniej bo mi się twoja armia nie podoba? Nie rozpełzanie się po forum bo kaleczy to wasze jakże wysublimowane gusta? Jesteście śmieszni.

No faktycznieBania pisze:To jest dla mnie prox, do tego brzydki. Osobiscie nie widze roznicy miedzy paczka zapałek z dorobionymi z GSu rękami a pracami Maxa. A proxów mam prawo nie dopusic...
a czy dopuścisz model który ktoś ładnie wykona z GSu (np: Kerim)?
Ja też bym nie dopuścił, bo pierwsze zdjęcia jakie kerim dał to kula gsu która może robić za prox, a proxów nei dopuszczam!!!
Ludzie, on jeszcze nie skończył. Zobaczcie pierwsze zdjęcia spawna - też prox, a potem ludzie zachwalają jak widzą skończone...

Fanatyk - jesteś przezabawny, ale już skończ. Nikt nie będzie łączył tematów Maxa w jeden bo ty jesteś biedny, pokrzywdzony esteta, zbyt leniwy, żeby sprawdzić kto jest autorem tematu. Nawet nie wiedziałem, że taki stopień lenistwa istnieje.
Na Mućkę idziesz naskarżyć, bo jest taki bardzo niegrzeczny i używa takich brzydkich wyrazów, a sam lekką ręką zapodajesz teksty pokroju:
Zresztą, na wszystkie bóstwa chaosu, najpierw poczekajmy na to jak będzie wyglądał efekt końcowy może, co? Bo IMO gigant w fazie WIP to było jakieś pokractwo, a imho max zrobił z tego pasujący klimatem do jego armi model, który dla mnie nie jest odrażający w sensie, że sie z tym grać nie da.
Na Mućkę idziesz naskarżyć, bo jest taki bardzo niegrzeczny i używa takich brzydkich wyrazów, a sam lekką ręką zapodajesz teksty pokroju:
Co jest imo nawet bardziej irytujące niż nazywanie twoich marudzeń pierdzeniem i twojego czepiania się do Maxa dojebywaniem się, bo nie dość, że ignorujesz rozmówców, to jeszcze zbiorowo zarzucasz im chamskie zapędy.Odpowiem tylko na to, bo reszta to puste echo i trochę chamstwa.
To, że ty nie widzisz to nie znaczy, że jej tam nie ma. Nie psuj mi opinii o Toruniu takim gadaniem, bo macie tam naprawde fajne turnieje ;pTo jest dla mnie prox, do tego brzydki. Osobiscie nie widze roznicy miedzy paczka zapałek z dorobionymi z GSu rękami a pracami Maxa. A proxów mam prawo nie dopusic...
Zresztą, na wszystkie bóstwa chaosu, najpierw poczekajmy na to jak będzie wyglądał efekt końcowy może, co? Bo IMO gigant w fazie WIP to było jakieś pokractwo, a imho max zrobił z tego pasujący klimatem do jego armi model, który dla mnie nie jest odrażający w sensie, że sie z tym grać nie da.
Uerph.
Paczką zapałek mógłbyś co najwyżej proxować... paczkę zapałekBania pisze:To jest dla mnie prox, do tego brzydki. Osobiscie nie widze roznicy miedzy paczka zapałek z dorobionymi z GSu rękami a pracami Maxa. A proxów mam prawo nie dopuscic...Szczurza Jucha pisze: No i co wy macie za faszystowskie zapędy? Nie wpuszczanie na turniej bo mi się twoja armia nie podoba? Nie rozpełzanie się po forum bo kaleczy to wasze jakże wysublimowane gusta? Jesteście śmieszni.

A shrek to przecież ogr pełną bębą!

- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Shrek wymiata
skąd go wziołeś???? z Mc Donalda ????? 

obleje to inkiem, przykleje na podstawke, dorzuce trroche starych bitsow zamalowanych na 1 kolor. Jest smok?? Wg. Waszych słow to jest i moge nim wszedzie grac.... widze ze warhammer w Polsce sie zrobil strasznie tani. Dzis na obiad mialem kurczaka to zrobie sobie z kosci z namalowanymi oczami oddzial szkieletów.... LITOSCI są granice donrego smaku...

Jakbyś ciekawie dorzeźbił te kości to czemu nie?Bania pisze:
obleje to inkiem, przykleje na podstawke, dorzuce trroche starych bitsow zamalowanych na 1 kolor. Jest smok?? Wg. Waszych słow to jest i moge nim wszedzie grac.... widze ze warhammer w Polsce sie zrobil strasznie tani. Dzis na obiad mialem kurczaka to zrobie sobie z kosci z namalowanymi oczami oddzial szkieletów.... LITOSCI są granice donrego smaku...
Widziałem na turnieju smoka - zabawkę gumowego - był lepszy niż GW.
Jeśli chcesz wsadzić pluszaka na podstawkę to tylko twój problem.

- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Max jest kontrowersyjny. Co widać po wypowiedziach w jego tematach.
Każdy ma prowo do swojego zdania. Jednym sie jego "figsy" podobają innym nie. Życie.
Problem w tym, że ta gra to "Warhammer Fantasy Battle" a nie wariacje na dowolny temat. O ile niektóre rzeczy Maxa są ok (rydwan, kawaleria) o tyle inne (spawn, gigant, koles z piłą czy shrek) to juz zupełnie innna bajka.
Raczej nie fajnie było by mi z tym grać.
Chociaz braku wyobraźni chłopakowi odmówic nie można.
I apel do samego Maxa:
to tylko moja uwaga (zreszta nie tylko moja):
naprawde fajnie by było gdybys swoje prace pokazywał w jednym temacie.
Każdy ma prowo do swojego zdania. Jednym sie jego "figsy" podobają innym nie. Życie.
Problem w tym, że ta gra to "Warhammer Fantasy Battle" a nie wariacje na dowolny temat. O ile niektóre rzeczy Maxa są ok (rydwan, kawaleria) o tyle inne (spawn, gigant, koles z piłą czy shrek) to juz zupełnie innna bajka.
Raczej nie fajnie było by mi z tym grać.
Chociaz braku wyobraźni chłopakowi odmówic nie można.
I apel do samego Maxa:
to tylko moja uwaga (zreszta nie tylko moja):
naprawde fajnie by było gdybys swoje prace pokazywał w jednym temacie.
Hahahahaha co za pomysł hahahahahaha 
Dobra Shrek wyglada kiepsko, dzieciak też, ale ta ropucha daje radę jak nic, trzeba by ją tylko zmienić w dragon ogra bo ze smokiem ma mało wspólnego
Jednak wierzę, że i z tego znajdziesz wyjście 
Co do burzliwej dyskusji powyżej to aroganckie zachowanie co po niektórych pokazuje, ze internet jest nie dla każdego i tyle. Nie ma się co rozwodzić nad głupotami

Dobra Shrek wyglada kiepsko, dzieciak też, ale ta ropucha daje radę jak nic, trzeba by ją tylko zmienić w dragon ogra bo ze smokiem ma mało wspólnego

Co do burzliwej dyskusji powyżej to aroganckie zachowanie co po niektórych pokazuje, ze internet jest nie dla każdego i tyle. Nie ma się co rozwodzić nad głupotami

Hehe fajny temat;)
Czytając go naprawde nie raz się chciało mi śmiać;)
Oby tak dalej;) (joke)
Ale temat serio śmieszny, takie kłótnie fajnie się czyta:)
A co do shreka to dla mnie narazie jest śmieszne, a jak będzie gotowa to się zobaczy.
pozdro
Czytając go naprawde nie raz się chciało mi śmiać;)
Oby tak dalej;) (joke)
Ale temat serio śmieszny, takie kłótnie fajnie się czyta:)
A co do shreka to dla mnie narazie jest śmieszne, a jak będzie gotowa to się zobaczy.
pozdro