Gdynia, 23-24.11,2013pkt, Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Re: IMP 2013 - Indywidualne Mistrzostwa Pomorza- 23-24.11.20
a czy Malin - "znawca gdyńskich dyskotek" zorganizuje jakieś grzeszne wyjście
W centrum można iść albo na Pokład (duży rozrzut wiekowy) albo do Haremu (bardziej wysublimowany lokal niż Pokład).
-
- Chuck Norris
Czyli jakie plany na wieczór sobotni?? Pokerek u Młodego czy wyjście w mrok trójmiejskich dyskotek ??
No własnie ciagle nad tym mysle, jesli beda chetni na to żeby wbic sie w fury i jechac do mnie to myśle że bedzie to najlepsze wyjscie
Jagalobus będzie - można już wtedy myśleć nad większą ekipą.Młody pisze:No własnie ciagle nad tym mysle, jesli beda chetni na to żeby wbic sie w fury i jechac do mnie to myśle że bedzie to najlepsze wyjscie
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
-
- Chuck Norris
Ja się dziwie, że będzie w stanie jechać w sobotę, ja na pewno jak mnie Jagal nie przygarnie do Jagolobusa to czeka mnie taxi, nie wierze w mój stan abstynencji na turnieju dłużej niż do piątkowego wieczoruBłażej pisze:a czy Jagalobus będzie w stanie jechać w niedzielę ?
Będzie, będzie - 2 piwka do pokera wypije i tyle - jakoś za dużo pije ostatnio, nie zaszkodzi mi pół abstynencjaBłażej pisze:a czy Jagalobus będzie w stanie jechać w niedzielę ?
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Jagal, prędzej zaopiekujesz się moim berłem niż wypijesz u Młodego 2 browary tylko...Jagal pisze:Będzie, będzie - 2 piwka do pokera wypije i tyle - jakoś za dużo pije ostatnio, nie zaszkodzi mi pół abstynencjaBłażej pisze:a czy Jagalobus będzie w stanie jechać w niedzielę ?
-
- Chuck Norris
Hehehe wujek samo zła zadba o to by te 2 piwka były minimalnie z wkładką 40% ale co tam ze mną się nie napijesz ??Jagal pisze:Będzie, będzie - 2 piwka do pokera wypije i tyle - jakoś za dużo pije ostatnio, nie zaszkodzi mi pół abstynencjaBłażej pisze:a czy Jagalobus będzie w stanie jechać w niedzielę ?
Jagal -> 2 piwka chyba mówisz o pierwszym rozdaniu
No jakoś będziemy musieli dojechać od młodego Więc za dużo tych wkładek do piwka nie moze bycJaSzczuras pisze:Hehehe wujek samo zła zadba o to by te 2 piwka były minimalnie z wkładką 40% ale co tam ze mną się nie napijesz ??Jagal pisze:Będzie, będzie - 2 piwka do pokera wypije i tyle - jakoś za dużo pije ostatnio, nie zaszkodzi mi pół abstynencjaBłażej pisze:a czy Jagalobus będzie w stanie jechać w niedzielę ?
Jagal -> 2 piwka chyba mówisz o pierwszym rozdaniu
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Prawdopodobnie nie będę miał jednak Jagalobusa, tylko zieloną strzałę . Ot takie info
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Spoko, liczba miejsc przewozowych sie bedzie mniej wiecej zgadzać bo mi doszły dwa
eeee... graliśmy... 2x po pełne sześć tur... mamy świadkówBłażej pisze:to długo wam zajęło umówienie się dwa razy na remis...Pająk pisze:Proponuję zmianę czasu na bitwę. W czasie wyznaczonym przez Was zagraliśmy wczoraj z Suchym dwie gry