Reprezentacja Polski 2014
Moderator: swieta_barbara
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Reprezentacja Polski 2014
Chłopaki szanujcie trochę i selekcjonerów i innych graczy.
Niektórzy na ten turniej muszą dojechać, inni po prostu wpisać go sobie w grafik, tak jak mastera czy inne większe wydarzenie.
Ja bym chciał wiedzieć wcześniej kiedy on się odbędzie, bo zależnie od tego będę mógł zaplanować inne rzeczy, który mi przypadają na końcówkę stycznia.
Szkołę też trzeba zaklepać z pewnym wyprzedzeniem oraz ustalić grafik lokali w warszawie na styczeń.
Dębek, Młody dajcie jakiś deadline i potem wrzućcie ostateczną datę i tyle. Kto się nie pofatyguje nawet do Was napisać kiedy mu bardziej pasi nie daje pewności że przed euro/zgrupowaniem nie postapi podobnie. Prosta sprawa.
Niektórzy na ten turniej muszą dojechać, inni po prostu wpisać go sobie w grafik, tak jak mastera czy inne większe wydarzenie.
Ja bym chciał wiedzieć wcześniej kiedy on się odbędzie, bo zależnie od tego będę mógł zaplanować inne rzeczy, który mi przypadają na końcówkę stycznia.
Szkołę też trzeba zaklepać z pewnym wyprzedzeniem oraz ustalić grafik lokali w warszawie na styczeń.
Dębek, Młody dajcie jakiś deadline i potem wrzućcie ostateczną datę i tyle. Kto się nie pofatyguje nawet do Was napisać kiedy mu bardziej pasi nie daje pewności że przed euro/zgrupowaniem nie postapi podobnie. Prosta sprawa.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Mi tam ryba kiedy to będzie, więc nie piszę. I tak znam grafik z max 3 dniowym wyprzedzeniem.
Furek jak masz wyrąbane, to przynajmniej nie musisz tego tak ostentacyjnie pokazywać. Wysłanie PM nic nie kosztuje a jest fajnym sygnałem, który niesie ciut więcej informacji niż to który termin jest dla ciebie milszy. Więc ogarnij dupe.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Nie wymyślaj sobie. Przyjadę jak będę mógł. Nie wiem czy będę mógł. Tyle.
Ja bym z checia przyjechal ale jestem zwiazany z przyjazdem Macka (w ramach ciecia kosztow) wiec jesli on bedzie to i ja bede a on chce 25-26 wiec wtedy bysmy byli jak cos.Dębek pisze:Jeszcze raz proszę o PM. Jeśli, ktoś nie wybiera się wcale, to też niech daje znać. trzeba zarezerwować szkołę, zgłosić turniej. Minimum współpracy panowie.
Pozdrawiam
My z Dymitrem 25-26.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Klepnac szkole? Info dla przyjezdnych: wejsciowka bedzie po 15 zl. Jak sie uda to po 10 (w zaleznosci od ilosci graczy).
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Grichalk pisze:Z tematu turniejowego wynika, że macie już zamkniętą listę chętnych do reprezentacji. Czy macie zamiar upublicznić tę listę? Tak aby było wiadomo, że przyszło mi grać z kandydatem np. na jakimś masterze czy lokalu.
zbierasz skalpy?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To jest tylko 18 chętnych?
Spodziewałem się dłuższej listy, a ta w temacie turniejowym to osoby, które potwierdziły przyjazd.
Laik, skoro trenują do reprezentacji, to nie powinni mieć taryfy ulgowej na turniejach w stylu: cz.y mogę zrobić to bo zapomniałem, albo on miał stać 12" od nich
Spodziewałem się dłuższej listy, a ta w temacie turniejowym to osoby, które potwierdziły przyjazd.
Laik, skoro trenują do reprezentacji, to nie powinni mieć taryfy ulgowej na turniejach w stylu: cz.y mogę zrobić to bo zapomniałem, albo on miał stać 12" od nich
Kandydatów mam ok 30.
Udział w zgrupowaniu jest dla nich i tylko dla nich, bo tak było ustalone.
Kolejni chętni do gry w kadrze oczywiscie będą uwzględniani, ale zgłoszenia na turniej nie przyjmę. Powód jest prosty. Większość zgłosi się pewnie tylko po to by sobie popykać na zgrupowaniu, a potem oleje temat ciepłym moczem.
Udział w zgrupowaniu jest dla nich i tylko dla nich, bo tak było ustalone.
Kolejni chętni do gry w kadrze oczywiscie będą uwzględniani, ale zgłoszenia na turniej nie przyjmę. Powód jest prosty. Większość zgłosi się pewnie tylko po to by sobie popykać na zgrupowaniu, a potem oleje temat ciepłym moczem.
Nie rozumiem po co tak na to naciskasz?
Osobiście uważam, że lista powinna być poufna. Jeśli ktoś chce się pochwalić, że chce grać w repie to pewnie to zrobi. Osobą, które nie chcą grać na ETC ta lista nic nie daje poza zaspokojeniem ludzkiej ciekawości. Gdybym był selekcjonerem nie chciałbym, aby nawet kandydaci miedzy sobą wiedzieli z kim rywalizują. Z prostego powodu: zaczęłoby się liczenie jakie armie wezmą, ilu jest kandydatów na poszczególną i jak bardzo muszę się starać, aby wejść. A tak kiedy poprzeczka jest bardziej zamazana każdy daje z siebie wszystko co ma, aby się dostać.
Osobiście uważam, że lista powinna być poufna. Jeśli ktoś chce się pochwalić, że chce grać w repie to pewnie to zrobi. Osobą, które nie chcą grać na ETC ta lista nic nie daje poza zaspokojeniem ludzkiej ciekawości. Gdybym był selekcjonerem nie chciałbym, aby nawet kandydaci miedzy sobą wiedzieli z kim rywalizują. Z prostego powodu: zaczęłoby się liczenie jakie armie wezmą, ilu jest kandydatów na poszczególną i jak bardzo muszę się starać, aby wejść. A tak kiedy poprzeczka jest bardziej zamazana każdy daje z siebie wszystko co ma, aby się dostać.