![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kurcze lipa, zasad specjalnych "nowego" Belakora nadal nigdzie nie znalazłem
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderator: JarekK
Oj czepiasz się... już zedytowałemtrikk pisze:No przecież staty są wklejone. DP z 10 Ld. Special rules tylko nie ma.
500 pkt, Loremaster z shadowa.
ma warda i -2 to hitRobert.P pisze:Be'Lakor bez żadnego pancerza będzie trochę słaby.
Próbowałem się zarejestrować ale coś jest nie halo i nie mogę. Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem że dam się znowu okraść tym hienom z GWZaklinacz Kostek pisze:Zawsze możesz kupić te parę stron A4 za te 15 zł
do tego z krasnoludami, elfami, szkieletami i demonamiKarlito pisze:Kurde przydałoby się potwierdzenie tych wszystkich info
Morog, a co Ty taki zainteresowany Belakorem i armią WoChPrzecież Ty z Jaszczurkami się kumplujesz
I tak jest nieźle 15 PLN za 4 strony zasad, do wh40k suplementy zawierające po 4 strony zasad reszta flafowe pierdzenie + foty bardzo często przedruki koszt 150PLNKarlito pisze:Próbowałem się zarejestrować ale coś jest nie halo i nie mogę. Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem że dam się znowu okraść tym hienom z GWZaklinacz Kostek pisze:Zawsze możesz kupić te parę stron A4 za te 15 zł
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.