w sumie racja. robimy podobnie z wysylaniem wynikow do ligi czy zglaszaniem turniejow?swieta_barbara pisze:Jest 5ty lutego. Ja bym puścił.
Transfery klubowe 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
- swieta_barbara
- habydysz
Przepuść to krótko przez ligówkę, wiadomo że nie chodzi tutaj o żadne osiągnięcie korzyści.
Strefa Zero? 1szy skład będzie na 30tym miejscu
Strefa Zero? 1szy skład będzie na 30tym miejscu

Można do końca marca.
To ustalcie coś panowie. Np. kluby, których gracze nie byli w top 20 w zeszłym sezonie mogą wprowadzać zmiany klubowe do 29. lutego.
- swieta_barbara
- habydysz
E tam. Ja bym to puścił drogą wyjątku po prostu. Wystarczy tych dotychczasowych zapisów. Tak jak Shino mówił.
No ale od dziś już nikt
No ale od dziś już nikt

Ja też bym to puścił.
Wisła Kraków.
Ostatnio na LL nuda, załóżcie głosowanie w tej sprawie. 

No to macie już pomysł na drugie głosowanie. 

- swieta_barbara
- habydysz
+1Lidder pisze:Ostatnio na LL nuda, załóżcie głosowanie w tej sprawie.
I jeszcze prosze o głosowanie, czy założyć głosowanie.
Widzę tutaj niedocenianie potencjału młodzieżyUrban pisze:+1 do głosowania.
Można by też dodać że osoby bezklubowe mogą dołączyć w każdym momencie. Raczej Dominik (14 l.) nie zrobi w zmowie z Pawłem (18 l.) skoku na puchar DMP

Deadline już był. Po rozwiązaniu problemu skoku na puchar DMP powstały przynajmniej dwa nowe: co z ludźmi, którym to lata i do kiedy można zmienić barwy klubowe? Wszyscy oczywiście się tego spodziewali, bo dzięki temu LL ma zajęcie na kolejny miesiąc. 

A nie mogles tego zuwazyc jak ten problem byl opmawiany na ll? nie byles wtedy przedstawicielem klubu, czy tez po prostu nie chcialo ci sie?Urban pisze:+1 do głosowania.
Można by też dodać że osoby bezklubowe mogą dołączyć w każdym momencie. Raczej Dominik (14 l.) nie zrobi w zmowie z Pawłem (18 l.) skoku na puchar DMP
ale przedstawiciela chyba miales? jesli tak to mozesz miec do niego pretensje, ze sie nie zajal sprawami dla ciebie istotnymi.
poniewaz cie nie bylo to przekazuje ci, ze juz sie ta sprawa zajelismy. Okienko sluzy do liczenia klubow na potrzeby bardziej formalne ligi. Nieformalnie mozesz przyjmowac graczy kiedy chcesz.
poniewaz cie nie bylo to przekazuje ci, ze juz sie ta sprawa zajelismy. Okienko sluzy do liczenia klubow na potrzeby bardziej formalne ligi. Nieformalnie mozesz przyjmowac graczy kiedy chcesz.