Kraków 15.02.2014 - Vanaheim EURO - Walentynkowa paróweczka
Re: Kraków 15.02.2014 - Vanaheim 2x800 - Walentynkowa parówe
tak, takie teksty mają magie przyciągania pięści
@Dimitr
Niepotrzebnie, powiedziałem już co myślę o organizacji tego turnieju i nie będę się więcej wypowiadał na ten temat.
I żeby nie było, że krzyczę dla samego krzyczenia. Na razie jestem mega zniechęcony do tego turnieju, ale jeśli Dydu zmieni nastawienie, ogarnie sensowny format i przyciągnie więcej ludzi, to oczywiście z chęcią przyjdę. Czasu mało, ale może da radę.

Niepotrzebnie, powiedziałem już co myślę o organizacji tego turnieju i nie będę się więcej wypowiadał na ten temat.
I żeby nie było, że krzyczę dla samego krzyczenia. Na razie jestem mega zniechęcony do tego turnieju, ale jeśli Dydu zmieni nastawienie, ogarnie sensowny format i przyciągnie więcej ludzi, to oczywiście z chęcią przyjdę. Czasu mało, ale może da radę.
Wziąłem sobie radę Pantera o zwiększeniu masy do sercaPiotrB pisze:no musi zacząć trenowaćdla własnego bezpieczeństwa
....

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ach ten niebezpieczny świat dużych chłopców!Andrzej pisze:Wziąłem sobie radę Pantera o zwiększeniu masy do sercaPiotrB pisze:no musi zacząć trenowaćdla własnego bezpieczeństwa
....
xYz
- hassan_the_grim
- Wałkarz
Dobra, ustaliliśmy z Dydem Że format się zmienia. Będzie ukłon w stronę graczy, którzy chcą większe pkty.
Dydu zmieni 1 post dzisiaj.
Pzdr
Dydu zmieni 1 post dzisiaj.
Pzdr

War does not determine who is right - only who is left.
Cholera, a pozwalacie proxować nowe kraśki? Co prawda o 18:00 mam być w pracy, ale jak bym ostatnią bitwę skończył o 17:30 to będzie w sam raz.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator