https://www.youtube.com/watch?v=BaWFMi15rvU
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Karlito pisze:Ukraińskie MSW planuje odbić 67 milicjantów przetrzymywanych przez protestujących w którymś z Hoteli na Majdanie. Wyrażono zgodę na użycie broni z ostrą amunicją podczas akcji.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Poczytaj i posluchaj ...Jacobs pisze:Teorii spiskowych ciąg dalszy, źli amerykanie dają hajs protestującym. Jeszcze lepszy żart niż ten z przejmowaniem Ukraińskich ziemWiesz.. hamerykanom nie wyszlo w syrii to teraz na ukrainie sie przezucili.... protestujacy maja kase od hamerykanow..A pytanie o zdanie randomowego Ukraińca to żadne odzwierciedlenie sprawy. To tak jakbyś zapytał zatwardziałego wyborce PISu i PO. Usłyszałbyś 2 całkiem różne historie.
To co sie tam dzieje to już regularna wojna. Jest coś poważnie nie tak, jeśli snajperzy strzelają do ludności cywilnej![]()
Nie wiem kto to zaczął, ale od małych zamieszek między protestującymi, a milicją która stara sie ich rozpędzić, doszło do strzelania z kałachów.
A i jeszcze takie moje przemyślenie, co do demokratycznie wybranej władzy. Już dawno jeśli chodzi o Ukraine były wątpliwości co do zgodności wyborów z faktyczną demokracją, także nie stawiałbym sprawy jak jednostronnie na zasadzie ,,wybrali sobie takich, to czemu narzekają". Szczególnie, że wszyscy wiemy jak politycy zmieniają zdanie po wyborach
Tyle ze oni maja demokartycznie wybrany rzad, a my go w tamtych czasach nie mielismy... chyba ze to bez roznicy... a ameryce za cos takiego by juz dawno do nich strzelali z broni palnej bo maja takie prawo...Jacobs pisze:Ciekawy jestem czy tam samo mówiono o Polakach zastrzelonych przez ZOMO w czasach PRL
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
W 1982 r dwóch, czy trzech ,działaczy Solidarności śmiertelnie postrzeliło Milicjanta , przy próbie rozbrojenia go.Jacobs pisze:Ciekawy jestem czy tam samo mówiono o Polakach zastrzelonych przez ZOMO w czasach PRL
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
To jest najgłupsza linijka tekstu, jaką przeczytałem w tym roku. Pora odkurzyć opcję ignorowania użytkowników.Czekam na Czołgi , i to będzie sprawiedliwość dziejowa za Wołyń , sami sobie wymierzą sprawiedliwą karę za promowanie Bandery i jego ideologii.
Za 200000 ludzi zabitych w masowych mordach przez banderowców z UPA. Podczas Akcji Wisłą zabito tylko 1500 z 2000 pozostałych Nacjonalistycznych Ukraińskich Bandytów . Za mało jak widać ,to są ludzie którzy chcą robić to samo co ich przodkowie, wynoszą na ołtarze faszystów , co dalej powtórka z 1943/44 . Zgromadzeni z Majdanu przez samych Ukraińców nazywani są bandytami, bo spierdzieli to co Kliczko zbudował .Naviedzony pisze:To jest najgłupsza linijka tekstu, jaką przeczytałem w tym roku. Pora odkurzyć opcję ignorowania użytkowników.
Wieszkto pisze:http://www.youtube.com/watch?v=MZ63bTbJEMA
Banderowcy w prost mowia ze chca odbic nasz wschod bo on jest ich a nie naszSevi pisze:Wieszkto pisze:http://www.youtube.com/watch?v=MZ63bTbJEMA![]()
Szkoda że media u nas pokazują Majdan tylko z jasnej strony.
Tak, zbierajmy kasę na pomoc banderowcom, tak zapraszajmy ich do nas do szpitali, tak wysyłajmy im pomoc humanitarną.
A jak ci z Majdanu dojdą do władzy to zacznie się polityka rewizjonistów ukraińskich.
Wiecie gdzie się zaczyna historyczna Ukraina i gdzie partia nacjonalistyczna chciałaby mieć granicę z Polską?
A partia nacjonalistów w obecnej chwili wyrasta obok Kliczki na głównego 'partnera' do 'rozmów' z rządzącymi.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Dla tego ja w prost mówię iż chcę zobaczyć jak, ława Armii ukraińskiej ogniem z broni automatycznej, pacyfikuje Banderowską swołocz z majdanu.Fuxiorr pisze:Banderowcy w prost mowia ze chca odbic nasz wschod bo on jest ich a nie nasz![]()
U nas wyrywają drzewka, a tam pałują porszaki
Agresja budzi agresję. Oczywiście jeżeli protestujący otwierają ogień do milicji ta ma prawo i powinna odpowiedzieć, ale tylko defensywnie. Nie masz chyba pojęcie jak poważnym krokiem jest wysłanie armii przeciwko własnemu narodowi. To właśnie jest przecież początek wojny najgorszej z możliwych, czyli domowej.Wieszkto pisze: Dla tego ja w prost mówię iż chcę zobaczyć jak, ława Armii ukraińskiej ogniem z broni automatycznej, pacyfikuje Banderowską swołocz z majdanu.
Agresja budzi agresję. Oczywiście jeżeli protestujący otwierają ogień do milicji ta ma prawo i powinna odpowiedzieć, ale tylko defensywnie