30-TKA W PX 2x1200 EURO Warszawa 29.03.2014
Re: 30-TKA W PX 2x1200 EURO Warszawa 29.03.2014
Helion robisz potwora a nie zasady. Zrób że łącznie obie armie też muszą spełaniać zasady legalnej armii albo przepisz ręcznie te zasady bo na razie to koszmarek jest.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Ale grosiu, restrykcje Euro obowiazuja, bedzie po 2 oddzialy w armii, do tego pewnie wszedzie bedzie przynajmniej jeden duzy mag, ale nie bedziesz mial kilku gorszych przegiec, fakt, mozesz zdublowac Lory, to bedzie potworek, ale masz 2 scrolle, ot takie male cos, sie nie martw nadmiernie, nie zawsze jest kawior i 12 kosci w fazie magii
tylko czasami 

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
poszło zgłoszenie

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
to żeś trafił....zapomniałeś o odlotach hahahahahawokrze pisze:A bo nie mogłem się powstrzymać

Aktualka na tą chwilę, wstępnie zgłosił się nawet jeden obcokrajowiec....więc czemu nie

Warszafko - czemu stękacie że ciagle euro a jak jest fajny lokal to bieda w zgłoszeniach?
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
zgłoszenie na erodatePoszło.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
mam twoje Trubas, plus jeszcze 2 inne, tak że jutro z rana zrobie aktualke, jak ktos chce sie jeszcze dopisac to jest miejsce, minimum bezwzgledne bedzie
aktualka na 16:30 w piątek, więcej maili nie było, jakby ktoś zmienił zdanie czy miał jakieś problem skrobać maile, dzwonić lub tutaj pisać
do zobaczenia jutro