Jak ja się cieszę, że nie popełniłem tego błędu. Jesteś kolejną osobą odstarszającą od zakupu.PiotrB pisze: +1 - pół roku temu kupiłem Warmachine Tactics - do dziś nie działa to jak należy bo mają problemy z optymalizacja ... poczekam i zobaczę recenzję pełnej wersji to kupię.
Mordheim: City of the Damned na PC !
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Mordheim: City of the Damned na PC !
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
-
- Plewa
Early access przechodzi do drugiej fazy:
- dodają Sisterki
- dodają bronie i zbroje (chyba głównie chodzi o statystyki (tylko bronie na teraz mają się zmieniać też na ekranie, a przynajmniej chwilowo niezależnie od tego co się założy zbroja ma wyglądać tak samo))
- dodają Sisterki
- dodają bronie i zbroje (chyba głównie chodzi o statystyki (tylko bronie na teraz mają się zmieniać też na ekranie, a przynajmniej chwilowo niezależnie od tego co się założy zbroja ma wyglądać tak samo))
Trochę martwi mnie ten widok TPP i ogólna konsolowość, a cieszy system obrażeń, w którym nasi dzielni wojacy mogą potracić kończyny i biegać z drewnianą nogą/hakiem zamiast ręki
I pytanko do grających: istnieje tu jakiś system ekwipunku ? Tzn. te wszystkie różne miecze i topory na gameplay'ach to osobne itemki z własnymi charakterystykami czy tylko takie urozmaiczacze, coby wszystkie modele nie wyglądały tak samo ?

I pytanko do grających: istnieje tu jakiś system ekwipunku ? Tzn. te wszystkie różne miecze i topory na gameplay'ach to osobne itemki z własnymi charakterystykami czy tylko takie urozmaiczacze, coby wszystkie modele nie wyglądały tak samo ?
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
ja mam i7 , 8 ramu , gf 800 cos i bez probelmu chodzi na najwyzszych - jest 7 chyba opcji grafiki takze na luzie powinno ci Piotrze B chodzic
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Więc wygląda na to, że powoli wprowadzają różny ekwipunek. Wydaje mi się, że takiej ważnej kwestii nie pominąBamberinho pisze:Early access przechodzi do drugiej fazy:
- dodają Sisterki

Aktualnie dostępne są trzy warbandy - Imperium, Sisterki i Skaveni.
Pojawił się już ekwipunek dla postaci - można dowolnie przypisywać broń poszczególnym postaciom wybierając spośród łuków, pistoletów, muszkietów, halabard, mieczy, itp.
Pojawił się już ekwipunek dla postaci - można dowolnie przypisywać broń poszczególnym postaciom wybierając spośród łuków, pistoletów, muszkietów, halabard, mieczy, itp.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Cos sie dzieje z tą grą?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Cały czas ją produkują, kilka dni temu był jakis kolejny pacz zmieniający sporo w skilach etc. Trochę szkoda w tej chwili na nią czasu, chyba że ktoś lubi pograć dzisiaj w coś co zmieni sie jutro i pisać raporty, czyli brac czynny udział w rozwoju.
Taki off topic z mojej tronu ale szkoda że nie wyjdzie na ps4 

Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a