DRACON IX - 1666 pkt. - WEJHEROWO - 11.08.2007
2h 15 min na bitwę - powinno styknąć. Turniej (tzn. I bitwa) rozpocznie się o 9.00 i dopilnuję by nie było opóźnień. Jak będą to od pierwszej lecieć będą karniaki - więc się przygotujcie 
Draconisowcy - kto się pisze na noszenie stołów w piątek jakoś koło 18.00-19.00 przed turniejem, no i porządkowanie po. Wjazd za darmo w zamian.

Draconisowcy - kto się pisze na noszenie stołów w piątek jakoś koło 18.00-19.00 przed turniejem, no i porządkowanie po. Wjazd za darmo w zamian.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Scimi czelendż, przyjmujesz, czy dasz taktycznie flee 

Przynieś głowy kóz - trofea się moim driadom przydadzą po rozsmarowaniu pomiotów Morgula 

Spoko, a jakieś ID masz ?? Nie zamierzam szukać po turnieju.Pabis pisze:Ok troche spóźniony ale zapisz mnie też: Piotr Pabiś
Draconis - FOR EVER !!!
- nightclower16
- Mudżahedin
zawsze możesz zrezygnować z Euro 

Ja nie wiem czy będę, szanse maleją z każdym dniem... gdyby był tydzien później ...
a moje id jakby co 1291

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Przełożyłem już chyba z 2 czy 3 tygodnie. Po prostu - pierwszy możliwy termin. A potem trzeba mieć do DMP spokój na przygotowania.thurion pisze:rekord frekwencji... jakbys kurwa nie mogl zrobic tydzien pozniej tego turnieju, jeszcze mi osoby do wachy odpadly, pierwszy raz w zyciu jestem na ciebie Scimi normalnie wkurwionyi predko mi nie minie..
Trudno - jeszcze jakiś wypaśny we wrześniu walnę - specjalnie dla ciebie

Draconis - FOR EVER !!!
Nie będzie problemuthurion pisze:wtedy pewnie bedzie problem z 20stkaScimitar pisze: Trudno - jeszcze jakiś wypaśny we wrześniu walnę - specjalnie dla ciebie

Draconis - FOR EVER !!!