Zbliża się nowy book?
Moderator: Hoax
Re: Zbliża się nowy book?
To b musiało by być tak na początku tury rzuc d6 na 2-6 leci ten template i scateruja a na 1 bomba wybucha pod ziemią.
Lepiej - Klątwa Rogatego Szczura rzucona przez Avatara przyzywa 4D6 Abominacji :] IFKA oznacza, że czar się udał, a avatar wybucha i też zamienia się w abominację (ciągnącą dzwonek
)
A tak na serio, to myślę, że szczurkom mogli by dać coś z ostrym wygarem i sporą przeżywalnością - jakąś alternatywę dla abominacji mogącą poruszać się w unitach.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
A tak na serio, to myślę, że szczurkom mogli by dać coś z ostrym wygarem i sporą przeżywalnością - jakąś alternatywę dla abominacji mogącą poruszać się w unitach.
Brak w szczurach kawalerii
nawet niby są w Army Booku wierzchowce Skavenów ale nie widziałem opcji kupna modeli ani jakie modele mogą dosiadać
a miło by było zobaczyć coś na czym można posadzić szczurki
. Zmutowane kanałowe żółwie z rat ogrami na grzbiecie z cepami w łapach... budzące terror i posiadające regenerację z powodu mutacji na 2+.
Ale czy wogle zrobią coś w szczurach nowego czy tylko sie nabijamy ??![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ale czy wogle zrobią coś w szczurach nowego czy tylko sie nabijamy ??
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Przed nowym bookiem (a być może nawet - zamiast) - będzie skaveński end of Times. Do tej pory stałym punktem tych książek było łączenie różnych armii. Wydaje mi się że jeśli o skavenów chodzi - będzie można łączyć ich z orkami i ogrami. Dlaczego? Bo to jedyne armie nie objęte przez pozostałe książki z tej serii.