[Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.4

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Irek_Dwarf
Chuck Norris

Re: [Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.

Post autor: Irek_Dwarf »

Nie nie :D my z Szymonem będziemy tym razem na pewno tam to była też szybka decyzja a tu jest przemyślana. Zapytam resztę czy mają czas i dam znać
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Trzymam Cię za słowo. Fajnie jakbyście wpadli większą ekipą. Zapraszam
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ja natomiast nie moge sie juz doczekac!

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Nie uwierzę dopóki nie zobaczę wpłaty [-X

:D :D :D
Ostatnio zmieniony 7 cze 2014, o 17:55 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Sluzbista;p wiesz ze nie opuszczam Twoich turniejow;) posle na dniach

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Nie zapomnę to dziś pójdzie wpłata za mnie i za Sasomira ;)

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Poszła przedpłata. Trzeba podtrzymać dobrą passę ze Szczyrku :wink:

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

RedScorpion proponuje challenge dawno nie graliśmy, pokazałeś ostatnio że ze SK masz łatwo a ja chętnie udowodnię że jest inaczej.
Dodatkowo chciałbym wygrać kolejny turniej a jak mówią w tej piosence https://www.youtube.com/watch?v=-UvOfs8OcH8

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

@Jaaf

A Dradomar, Bombay, Aeli, Pinka, Twister, Master?? :wink:

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Solo pisze:RedScorpion proponuje challenge dawno nie graliśmy, pokazałeś ostatnio że ze SK masz łatwo a ja chętnie udowodnię że jest inaczej.
Nie powiedziałbym, że było łatwo QC może potwierdzić. Z drugiej strony jeszcze nigdy z tobą nie przegrałem :wink: Na moją rozpiskę SK to zło wcielone - przemyślę. Nie mówię nie, jak ćwiczyć to z najlepszymi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Irek_Dwarf
Chuck Norris

Post autor: Irek_Dwarf »

Patryk będzie chyba, że rodzice mu nie pozwolą, jeszcze przekonujemy Ździcha ale on nie odpowiada puki co, ale wstępnie go zapisz ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Wstępnie to można zapisać nawet Świętego Mikołaja, sęk rozbija się o przedpłatę.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

A chodzą ploty po mieście że Zdzisiu ma problemy z przedpłatami :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

moge proksować jak co :D ?
Irek prowadzi więc szykujcie hektolitry piwa :D hahahaha
Serio to moje EMP jest gotowe na wyzwania :D
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Eltharion pisze:A chodzą ploty po mieście że Zdzisiu ma problemy z przedpłatami :mrgreen:
:mrgreen: =D> :mrgreen:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

karl1299 pisze:
Eltharion pisze:A chodzą ploty po mieście że Zdzisiu ma problemy z przedpłatami :mrgreen:
:mrgreen: =D> :mrgreen:
Krążą legendy że Eltuś wygrał turniej ;)
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Krążą ploty że zdałeś maturę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

-Qc- pisze:Krążą ploty że zdałeś maturę
A ty i tak nadal jesteś rudy ;) Czekoladowy Adamie ;)

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Twister i Pinka może będą, ale jeszcze chyba nie zdecydowali :P
Dragomar widze już wpłacił.
Aeli nie będzie na 100%, ale może świeżynkę Kakitę zabierzemy ze sobą. Chyba w tym roku nie był na żadnym turnieju :D.
Będziemy próbowali jeszcze kogoś zaciągnąć, zobaczy się.
A ja ide robić ten przelew. Skleroza nie boli.

Poszło.

ODPOWIEDZ