[Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.4
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Re: [Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.
Nie nie
my z Szymonem będziemy tym razem na pewno tam to była też szybka decyzja a tu jest przemyślana. Zapytam resztę czy mają czas i dam znać

Trzymam Cię za słowo. Fajnie jakbyście wpadli większą ekipą. Zapraszam
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Ja natomiast nie moge sie juz doczekac!
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę wpłaty

Ostatnio zmieniony 7 cze 2014, o 17:55 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Sluzbista;p wiesz ze nie opuszczam Twoich turniejow;) posle na dniach
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- RedScorpion
- Falubaz
Poszła przedpłata. Trzeba podtrzymać dobrą passę ze Szczyrku 

RedScorpion proponuje challenge dawno nie graliśmy, pokazałeś ostatnio że ze SK masz łatwo a ja chętnie udowodnię że jest inaczej.
Dodatkowo chciałbym wygrać kolejny turniej a jak mówią w tej piosence https://www.youtube.com/watch?v=-UvOfs8OcH8
Dodatkowo chciałbym wygrać kolejny turniej a jak mówią w tej piosence https://www.youtube.com/watch?v=-UvOfs8OcH8
@Jaaf
A Dradomar, Bombay, Aeli, Pinka, Twister, Master??
A Dradomar, Bombay, Aeli, Pinka, Twister, Master??

- RedScorpion
- Falubaz
Nie powiedziałbym, że było łatwo QC może potwierdzić. Z drugiej strony jeszcze nigdy z tobą nie przegrałemSolo pisze:RedScorpion proponuje challenge dawno nie graliśmy, pokazałeś ostatnio że ze SK masz łatwo a ja chętnie udowodnię że jest inaczej.

- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Patryk będzie chyba, że rodzice mu nie pozwolą, jeszcze przekonujemy Ździcha ale on nie odpowiada puki co, ale wstępnie go zapisz 

moge proksować jak co
?
Irek prowadzi więc szykujcie hektolitry piwa
hahahaha
Serio to moje EMP jest gotowe na wyzwania

Irek prowadzi więc szykujcie hektolitry piwa

Serio to moje EMP jest gotowe na wyzwania

Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Eltharion pisze:A chodzą ploty po mieście że Zdzisiu ma problemy z przedpłatami

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Krążą legendy że Eltuś wygrał turniejkarl1299 pisze:Eltharion pisze:A chodzą ploty po mieście że Zdzisiu ma problemy z przedpłatami![]()
![]()

Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Krążą ploty że zdałeś maturę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A ty i tak nadal jesteś rudy-Qc- pisze:Krążą ploty że zdałeś maturę

Twister i Pinka może będą, ale jeszcze chyba nie zdecydowali 
Dragomar widze już wpłacił.
Aeli nie będzie na 100%, ale może świeżynkę Kakitę zabierzemy ze sobą. Chyba w tym roku nie był na żadnym turnieju
.
Będziemy próbowali jeszcze kogoś zaciągnąć, zobaczy się.
A ja ide robić ten przelew. Skleroza nie boli.
Poszło.

Dragomar widze już wpłacił.
Aeli nie będzie na 100%, ale może świeżynkę Kakitę zabierzemy ze sobą. Chyba w tym roku nie był na żadnym turnieju

Będziemy próbowali jeszcze kogoś zaciągnąć, zobaczy się.
A ja ide robić ten przelew. Skleroza nie boli.
Poszło.