Durin pisze:+1 Laik
Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
a ja mam pytanie z innej beczki. Czy Gargulce od Mantica będą dopuszczone jako zamiennik dla Furii w Demonach? Bo nie chce by okazało się iż teraz maluje je by ktoś mi je zdjął ze stołu
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
są okcrovaxus pisze:a ja mam pytanie z innej beczki. Czy Gargulce od Mantica będą dopuszczone jako zamiennik dla Furii w Demonach? Bo nie chce by okazało się iż teraz maluje je by ktoś mi je zdjął ze stołu
-1 LaikJarekK pisze:Durin pisze:+1 Laik
-1 JarekK
-1 Jawor
Zawsze można też grać kartonikami zamiast fajnie pomalowanej armii i/lub pomykać na UB...
Przecież w sporcie nie ważne są figurki a zasady...
Ps. Jawor- Może warto sobie coś o armii poczytać w AB? Fajne rzeczy można w swojej książce znaleźć...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
bigpasiak pisze:-1 LaikJarekK pisze:Durin pisze:+1 Laik
-1 JarekK
-1 Jawor
Zawsze można też grać kartonikami zamiast fajnie pomalowanej armii i/lub pomykać na UB...
Przecież w sporcie nie ważne są figurki a zasady...
Ps. Jawor- Może warto sobie coś o armii poczytać w AB? Fajne rzeczy można w swojej książce znaleźć...
+1

-1
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Oj tami chłopaki. Przestańcie. Wiadomo, że koledzy z Bydgoszczy na masterze ostatni raz byli wtedy, kiedy dawano 0-10 punktów za WOW oraz 0-7 za konwersje i archwalne modele, modelarka stanowiła 50% oceny, a maxa mieli tylko warszawiacy i Pasiak.
Nie ma co się przekrzykiwać, patrzymy na mastery przez inne zwierciadła.
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion

Zazdrość to straszna rzecz Furionie... Może jeszcze z tego kiedyś wyrośniesz...
A figurki się przydadzą...? Pomalowane muszą być...? W końcu srebny, szary i czarny to też kolory...Rince pisze:Tez uwazam, ze pytania z fluffu sa niepotrzebne.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Estetyczna rozgrywka a wymaganie zeby wiedziec jak sie nazywa dziadek jakiegos wymyslonego herosa to dwie rozne bajki.... Ocena malarska na tak, pytania z fluffu na nie - nagroda dla najleszego hobhysty i test z fluffu dla chetnych bardzo na tak
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Idźmy za ciosem!
Ja od 2 lat proklamuję ocenę higieny osobistej graczy!!!
Szanse muszą być wyrównane! Jedni nadrobią fluffem, ale stracą na mydle.
Noo chyba, że użyjemy argumentacji: czarny to też kolor, a smród to też zapach
P.S. Kiedyś w Białymstoku przyszło nam spać w sali prysznicowej i liczba osób go biorących nie przekroczyła 10! Premiować!!!
Ja od 2 lat proklamuję ocenę higieny osobistej graczy!!!
Szanse muszą być wyrównane! Jedni nadrobią fluffem, ale stracą na mydle.
Noo chyba, że użyjemy argumentacji: czarny to też kolor, a smród to też zapach

P.S. Kiedyś w Białymstoku przyszło nam spać w sali prysznicowej i liczba osób go biorących nie przekroczyła 10! Premiować!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

I czystosci spiwora?
Furion pisze:Oj tami chłopaki. Przestańcie. Wiadomo, że koledzy z Bydgoszczy na masterze ostatni raz byli wtedy, kiedy dawano 0-10 punktów za WOW oraz 0-7 za konwersje i archwalne modele, modelarka stanowiła 50% oceny, a maxa mieli tylko warszawiacy i Pasiak.
pozdrawiam
Furion
Probowales nam dowalic ksiaze Bufonie czy co, bo nie zlapalem?
Kazdy ma inne podejscie do tego hobby, niektorzy mogliby grac karotnikami i kreci ich element sterategiczny. Dla mnie element hobbystyczny jest tak samo wazny jak granie i nie wierze, ze ktorys z rzeznikow battlowych polegnie i nie wygra turnieju przez pytania z fluffu

Proponuje nastepujace podejscie:
Na potrzeby wygrania/wynikow z mastera uwzgledniamy generalski + test + malowanie.
Na potrzeby wynikow wysylanych do ligi uwzgledniane tylko wyniki z bitew zmodyfikowane o ewentualne karniaki.
Wtedy puchar/nagrody/slawa ida za caloksztalt a 300 pkt dla sportowcow.
Na potrzeby wygrania/wynikow z mastera uwzgledniamy generalski + test + malowanie.
Na potrzeby wynikow wysylanych do ligi uwzgledniane tylko wyniki z bitew zmodyfikowane o ewentualne karniaki.
\/\
Czyli mogę wygrać turniej, a nie dostać pucharu? Troche słabo, no bo to turniej. Mamy wyłączyć nalepszego GRACZA, a nie najlepszego hobbystę.c4h10 pisze:Proponuje nastepujace podejscie:
Zdałbym się w tej kwestii na wolę organizatora.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games