:*czapki z głów Panowie
KOBIETA
No i rozpiska wysłana a w liście graczy mnie nie mano i?

:*czapki z głów Panowie
KOBIETA
No i rozpiska wysłana a w liście graczy mnie nie mano i?
Dopisana. Cieszę się, że wreszcie się zebrałaś żeby przyjechaćladyariadne pisze:Proszę o dopisanie:
Malwina "Amarell" Streflik
Fuck! Myślałem, że do niedzieli się składa rozpiski. GrrrrrrrrYoungOlo pisze:Dopisana. Cieszę się, że wreszcie się zebrałaś żeby przyjechaćladyariadne pisze:Proszę o dopisanie:
Malwina "Amarell" Streflik
Zaktualizowałem listę zgłoszeń. Na chwilę obecną dostałem rozpiski od 7 osób, Czekam jeszcze na rozpiski Janka i Pawła oraz ostateczną decyzję Bogusia. Przedwczoraj rozmawiałem jeszcze z jednym chętnym (niezgłoszonym póki co), który też deklarował chęć wpadnięcia na Szturm.
PS. Tylko Michał i Karol mają punkty za terminowe przysłanie rozpiski
PS2: Z ciekawostek: Po raz pierwszy pojawią się na turnieju Battlescrolle!
Bobson zrezygonował chyba tylko z tego powodu. Co to ci zmienia?Robienie małego turnieju lokalnego w terminie mastera jest SŁABE. Definitywnie do poprawy następnym razem
rozpatrujesz to w gronie osób które i tak nie przeginały a Thorash z bandą swoich buraczkowych bestii nurgla i tak pocisnął mimo comp scoreOcena Kompozycji (COMP score) zadziałała dobrze.
w ogóle proponuję animozję z bazy wpisac do puli Power- oprócz Black Orc Warbossa, w puli power powinni byc potencjalnie wszyscy bohaterowie z zdolnoscia "quell animosity".
jasne na tej samej zasadzie pół Army Booków mozna uznać, za jednostki zdatne do gry bo coś jest słabsze od czegoś, to pewnie dlatego Bloodcrushers i wiele innych z tych zasad (jako soft) występuje na stołach jako podstawa armii (sarkazm)- Bloodcrushers of Khorne nie powinny być w puli soft, to jest, owszem, jednostka słabsza od Plague Drones