co w tym słabego ?Thorkild pisze:śnieg na krasnalach czy maszynkach wygląda słabo
Morok Galeria
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Morok Galeria
Serio - dodaj jakieś kamienie, gruz, gałąź sterczącą lub cokolwiek co przełamie ten zlewający się biały. Rozumiem Twój zamysł i jest zacny, ale obecnie ma się nieliche odczucie, że jakiś smok przeleciał z solidną erekcją i widok armii go niezmiernie podekscytował.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
tu i tak nie widać takiego efektu bo nie można dać zdjęć w hd, po za tym to moja koncepcja i ja będę na nie patrzał bo większość osób nawet ich nie zobaczy na żywo, więc będą tak jak są teraz pokazane bo mi się podoba tak jak jest to moja koncepcja i mój pomysł
- Kacpi 1998
- Masakrator
widok tych półnagich obsługantów
Fajna armia i śnieg powoduje, że jest unikatowa ale faktycznie coś by się przydało, coś nie białego... Rozważyłbym również pomalowanie rantów na ciemny brąz
Fajna armia i śnieg powoduje, że jest unikatowa ale faktycznie coś by się przydało, coś nie białego... Rozważyłbym również pomalowanie rantów na ciemny brąz
chodziło mi o to, że w "realu" śnieg by tak się nie układał na wojownikach i maszynach,
napisałem że wygląda słabo a powinieniem napisać, że MNIE się nie podoba
Tobie ma się podobać - spox, ale jak pokazujesz na forum to każdy swoje zdanie wyraża i zwróć uwagę, że większość osób podpowiada co zrobić żeby armia prezentowała się lepiej...
ja bym ranty dał na jasnoszary
napisałem że wygląda słabo a powinieniem napisać, że MNIE się nie podoba
Tobie ma się podobać - spox, ale jak pokazujesz na forum to każdy swoje zdanie wyraża i zwróć uwagę, że większość osób podpowiada co zrobić żeby armia prezentowała się lepiej...
ja bym ranty dał na jasnoszary
-
- Wałkarz
Z tym ze odpada to się zgodzę ale żeby od razu żeby żółkła po czasie to mi się nie zdarzyło jeszcze.Denis pisze:Mam nadzieje że zabezpieczyłeś sode bo jak nie to za niedługo będziesz miał "cytrynowy" śnieg
Największy minus sody to że dość szybko żółknie i słabo wygląda
a ostatnio sobie zrobiłem nawet modularny stół ze śniegu i po miesiącu mi jeszcze nie z cytryniał
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mnie się podoba wszystko oprócz techniki robienia zdjęć. Serio? Białe, śnieżne podstawki w ciemnym pokoju? Nie widać w ogóle faktury śniegu, bo na fotce wszystko świeci jak jarzeniówka i biały kolor zlewa się ze sobą. Ja czuję, że to jest dobry zamysł na armię i na stole będzie prezentować się bardzo klimatycznie.