Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014
Re: Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014
Planowałem raczej Wrocław ale mi się wysypał więc spróbuję chociaż być u Was. Na 100% będę pewien ok 10 dni przed turniejem. Na razie możecie mnie dopisać.
Maciek
Maciek
Cholera, może zamiast dostać srogie bęcki na 1600, próbować poszarpać na Ojro....
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
36 osób na niecały miesiąc przed turniejem... za który jest tylko setka do ligi. Nieźle
Limit z 40 dało radę podnieść jedynie do 42 i więcej się nie wciśnie żeby było to sensownie odgrodzone, dodatkowo też są stoły z nauką malowania i grania więc limit 42 jest ostateczny.
Limit z 40 dało radę podnieść jedynie do 42 i więcej się nie wciśnie żeby było to sensownie odgrodzone, dodatkowo też są stoły z nauką malowania i grania więc limit 42 jest ostateczny.
JASNEEEEEE#helion# pisze:a moze ic bede mial znosnie mazniete
- terorystaxxl
- "Nie jestem powergamerem"
Wstępnie się pisze.
No to cisnąć z rozpami powergamerzy. Stare dobre Euro więc nic nowego nie wykminicie chyba że chcecie w jakiś turbo przypałowy sposób zakończyć tego drafta w tym roku !
https://www.facebook.com/events/3027893 ... pe=regular zapraszam do wbijania na belkę
https://www.facebook.com/events/3027893 ... pe=regular zapraszam do wbijania na belkę
Byłbym ostrożny - wielokrotnie w takich sytuacjach frekwencja brutalnie wykruszała się w okresie tuż przed turniejem.Urban pisze:36 osób na niecały miesiąc przed turniejem... za który jest tylko setka do ligi. Nieźle
Weryfikujcie chęć obecności, bo potem może się okazać, że ilość ludzi spadnie, ale blokując tym samym innym miejsca.
Co nie zmienia faktu, że życzę powodzenia i jak najlepszej frekwencji.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami