14 XII Częstochowa
Re: 14 XII Częstochowa
teclis/throgg/epidemius/kairos ban na tego lokala raz proszę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Są ujęci w drafcie jako dopuszczeni +1 dla Domina
Nie są ujęci w drafcie w sensie ujęcia ich w kompozycji / zjadanych punkcikach +1 dla Cichego.
Adam ma rację, że zapomniałem o Throggu w wyliczance, chociaż mi osobiście aż tak krwi nie psuje. Wymaga totalnie zmienionego builda i w sumie spam chaos trolli może cudnie wyglądać na stole (zakładając, że ktoś wyda 2k+ pln na stare metale / forgeworldowe cuda).
Nie podoba mi się koncepcja "trzeba mieć oryginalne modele", bo np. Kairos psuje grę niezależnie, czy jest oryginałem z fincastu czy ulepkiem z gumolitu.
Nie chciałbym przychylać się do opcji banowania, bo w ogóle banowanie ogranicza naszą zabawę.
Dydu napisał w wątku o drafcie:
Hmmm. mamy jeszcze dwa tygodnie. Zróbmy tak. Do przyszłej soboty (07.12) ustalimy jakąś ostateczną wersję, żebyśmy wiedzieli czego się spodziewać na turnieju.
Nie są ujęci w drafcie w sensie ujęcia ich w kompozycji / zjadanych punkcikach +1 dla Cichego.
Adam ma rację, że zapomniałem o Throggu w wyliczance, chociaż mi osobiście aż tak krwi nie psuje. Wymaga totalnie zmienionego builda i w sumie spam chaos trolli może cudnie wyglądać na stole (zakładając, że ktoś wyda 2k+ pln na stare metale / forgeworldowe cuda).
Nie podoba mi się koncepcja "trzeba mieć oryginalne modele", bo np. Kairos psuje grę niezależnie, czy jest oryginałem z fincastu czy ulepkiem z gumolitu.
Nie chciałbym przychylać się do opcji banowania, bo w ogóle banowanie ogranicza naszą zabawę.
Dydu napisał w wątku o drafcie:
I to jest jakieś rozwiązanie, zwłaszcza, że można powiedzieć, że jest jakaś forma przecieku.Jak rozmawiałe ma Kudłatym we Wrocku to o Epidemiusie mówił o:
Jeżeli Epidemius jest w armii to każda jednostka Nurgla to jeden Slot, wliczając w to Epidemiusa.
Hmmm. mamy jeszcze dwa tygodnie. Zróbmy tak. Do przyszłej soboty (07.12) ustalimy jakąś ostateczną wersję, żebyśmy wiedzieli czego się spodziewać na turnieju.
No i stało się,
Uruchamiamy przedpłaty
W następnym poście kolega Jaaf poda dane przelewowe i stworzy listę uwzględniającą przepłaty. W opisie przelewu proszę napisać
Medalikon + (ksywa z bordera)
i druga sprawa: z przecieków nieoficjalnych wiadomo, że na jakoś w przyszłym tygodniu będzie nowy draft euro uwzględniający speciali. Gramy wiec na nowy draft, chyba że do piątku przed turniejem się takowy nie pojawi. Jeżeli się nie pojawi do draftu 1 dodajemy zapisek:
Speciale - dopuszczeni bez dodatkowych obostrzeń z wyjątkiem świńskiej czwórcy (Kairos, Teclis, Epidemius, Throgg - zakaz użycia na turnieju)
Uruchamiamy przedpłaty

W następnym poście kolega Jaaf poda dane przelewowe i stworzy listę uwzględniającą przepłaty. W opisie przelewu proszę napisać
Medalikon + (ksywa z bordera)
i druga sprawa: z przecieków nieoficjalnych wiadomo, że na jakoś w przyszłym tygodniu będzie nowy draft euro uwzględniający speciali. Gramy wiec na nowy draft, chyba że do piątku przed turniejem się takowy nie pojawi. Jeżeli się nie pojawi do draftu 1 dodajemy zapisek:
Speciale - dopuszczeni bez dodatkowych obostrzeń z wyjątkiem świńskiej czwórcy (Kairos, Teclis, Epidemius, Throgg - zakaz użycia na turnieju)
A więc kto chce mieć miejsce klepnięte na 100% niechaj płaci 

nr konta: 85 1460 1181 2025 5318 8328 0002
Jurand Szwaja
W tytule to prosił bym podać imię, nazwisko, nick i numer ID z ligi WFB, byłoby nam najprościej
.
Listę przedpłaconych będę na bieżąco aktualizował.

nr konta: 85 1460 1181 2025 5318 8328 0002
Jurand Szwaja
W tytule to prosił bym podać imię, nazwisko, nick i numer ID z ligi WFB, byłoby nam najprościej

Listę przedpłaconych będę na bieżąco aktualizował.
Spece z EoT zbanowani? Mam nadzieję, że tak. Kasa poszła.
edit
Ma ktoś na wymianę artyleryjkę? Dam scaterkę.
Gra ktoś w czterdziestkę tu? Mam na wymianę jakieś kostki do 40k chyba.

Oddam za cokolwiek, choćby zwykłe kostki albo znacznik LoS
edit
Ma ktoś na wymianę artyleryjkę? Dam scaterkę.
Gra ktoś w czterdziestkę tu? Mam na wymianę jakieś kostki do 40k chyba.
Oddam za cokolwiek, choćby zwykłe kostki albo znacznik LoS

Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Mam demon princa niepomalowanego ze skrzydłami staroedycyjnego brzydala. Plus minus takiego jak ten http://kofler.dot.at/40k/units/Chaos_Daemon_Prince.gif tylko w czarnym podkładzie. Mogę zabrać. Jeżeli wolałbyś swojego pomalowanego keepera to też nie widzę problemu. No chyba, że chcesz grać na keeperze ORAZ na demon princie w jednej rozpisce, to lepiej, żeby jakoś się różnili od siebie 

Przedpłaceni:
1. Jaaf
2. Cichy
3. Maciek P.
4. PiotrB
5. Bombaj
6. Laik
7. Pinka
8. Twister
9. Sas
10. Miszta
11. Marvin