Nie muszę Cię niczego uczyć - w histerii na forum nie masz sobie równych.#helion# pisze:nauczysz mnie jak się wykłócać o malarkę
Turniej Paradox 21.12.2014 Euro - nowy draft
Re: Turniej Paradox 21.12.2014 Euro - nowy draft
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
No Jacek...zgódź się....Teach Me Master...będziesz jak Yoda obiecuję być grzecznym i pilnym uczniemJaceK pisze:Nie muszę Cię niczego uczyć - w histerii na forum nie masz sobie równych.#helion# pisze:nauczysz mnie jak się wykłócać o malarkę
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
#helion# pisze:No Jacek...zgódź się....Teach Me Master...będziesz jak Yoda obiecuję być grzecznym i pilnym uczniemJaceK pisze:Nie muszę Cię niczego uczyć - w histerii na forum nie masz sobie równych.#helion# pisze:nauczysz mnie jak się wykłócać o malarkę
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Rozpiski nie będą sprawdzane przez organizatorów. Proszę uważnie prześledzić czy nie ma w nich błędów bo jeżeli jakieś niezgodności zostaną wyłapane na turnieju mogą skutkować punktami karnymi.
Zgłoszenia są pełne tylko w przypadku wysłania rozpiski, które wydrukujemy przed turniejem.
Liczymy na uczciwość graczy w tych kwestiach
Zgłoszenia są pełne tylko w przypadku wysłania rozpiski, które wydrukujemy przed turniejem.
Liczymy na uczciwość graczy w tych kwestiach
Bede prosze o dopisanie.
W związku z powyższym prosiłbym o "pogrubienie" mojego zgłoszenia i przesunięcie z listy rezerwowejLazur pisze:W pierwszym poście jest błąd. Do Paradoxu wejdzie tylko 9 stołów więc miejsc jest 18 tylko. Na pogrubiono zaznaczone pełne zgłoszenia. O udziale w turnieju decyduje kolejność nadesłania pełnych zgłoszeń
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15