HomoDwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Niemają? to masz tu moją zapowiadaną juz panienke
nie czepiajcie sie strasznie, wiem ze mi cienko idzie
A buty i szmata wisząca w miejscu gdzie faceci maja "yaya", jeszcze do pobrudzenia
nie czepiajcie sie strasznie, wiem ze mi cienko idzie
A buty i szmata wisząca w miejscu gdzie faceci maja "yaya", jeszcze do pobrudzenia
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
policzki rozem.... kilka razy poprawialem...
no i chyba bez tego by na serio lepiej bylo... ale kit, rozu ma byc FULL
no i chyba bez tego by na serio lepiej bylo... ale kit, rozu ma byc FULL
Ostatnio zmieniony 9 maja 2008, o 15:50 przez Beldrin Durgnisson, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładna panienka Ale ja bym ten fiolet jeszcze troszkę rozjaśnił gdzieniegdzie i z cycków jej ten nadmiar brązu usunął. Policzki różowe na duży +
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
no no mi sięwszystko podoba byle byłe fajnie i dobrze zrobione lubię figurki jaka są pomalowane naturalnie tak żeby wyglądały jak żywe a te są świetne każda jest świetna na swój sposób i oryginalna
ps. pierwszy raz widzę wasza kobitkę
ps. pierwszy raz widzę wasza kobitkę
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
troche poprawilem, od nowa roz na policzkach, pobrudzilem buty i szmatke, rozjasnilem cycuchy... jeszcze z ta podstawka pokombinuje zeby tego goblin greena zmienic jak Sykstus radzi A co myslicie z przyklejeniu troche kępek trawki ?
Oczywiście trawka będzie dobra mogę poradzić Ci jak pomalować kamień.. Otóż DUŻO chblack plus troszkę codexa, idąc tak zwiększając ilość codexa *tak trzy warstwy powinny styknąć ) Teraz krawędzie codexem i na konie leciutki drybrusch mixem 1:1 codexa i graveyard earth Kamień wtedy wygląda jak prawdziwy
Jeśli chodzi o kamienie to ja osobiście wole czarny i na to drybrusch khermi brown z foundation cytadetla, potem kolejny drybrusch khermibrown w 1:1 z Dhenb Stone (Foundation) i na koniec drybrusch samym Dhemb Stone do tego troszkę trawki statycznej i wygląda miodnie
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
jak chodzi o kamienie ot fajnie sie robi z róznych
gipsów najpierw robie mieszaninę gipsów potem ale z resztą jak ktos chc e to mu powiem jak to robie
ja maluje czarnym najpierw jako podkład potem robie szro-niebieski
i rozjaśniam drubruszem coraz bardzej
gipsów najpierw robie mieszaninę gipsów potem ale z resztą jak ktos chc e to mu powiem jak to robie
ja maluje czarnym najpierw jako podkład potem robie szro-niebieski
i rozjaśniam drubruszem coraz bardzej
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
ha ha ha .... chyba tez bede musial kupic jakas figurke dwarfa (czy to meskiego czy zenskiego ) i pomalowac na rozowo
sadze ze w tym temacie wiecej osob bedzie wrzucac alternatywne malowanie (rozowo serduszkowo kwiatkowe) dwarfow
sadze ze w tym temacie wiecej osob bedzie wrzucac alternatywne malowanie (rozowo serduszkowo kwiatkowe) dwarfow
Dwarf, bosko zacząłeś znajomość z tym forum Odświeżać temat z sierpnia...
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)