Warszawa, 2400 Euro, 25.01.2015 niedziela "Krakowiaczek"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Re: Warszawa, 2400 Euro, 25.01.2015 niedziela "Krakowiaczek"

Post autor: SoCiu »

Dzięki za ciekawe bitewki mimo oklepu, fajnie też zobaczyć znajome mordki.
TK niestety R.I.P. dawno nie miałem zupełnie nic do powiedzenia w bitwach. Najłatwiejszy paring miałem z Emp z 2 dużymi banishmentmi i 6 demiśków- to chyba o czymś świadczy, jak meta się zmieniła na niekorzyść TK :| . ZUoooo. Assasello zrobił mi takie mega czoko w 3 tury że udało mi się zabić bodaj tylko 4 modele kawalerzystów przez całą grę =D>

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Gratulacje dla Topu :) żałuję, że mnie nie było :D

Garland the Ironfart
Chuck Norris

Post autor: Garland the Ironfart »

Pięknie dziękuję. Zwłasza organizatorowi i moim oprawcom. Pupa troszkę boli ale doświadczenie bezcenne.

Pozdrawiam

Garland

P.S. @Gąsior. Podstawka się sama znalazła.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

SoCiu pisze:Dzięki za ciekawe bitewki mimo oklepu, fajnie też zobaczyć znajome mordki.
TK niestety R.I.P. dawno nie miałem zupełnie nic do powiedzenia w bitwach. Najłatwiejszy paring miałem z Emp z 2 dużymi banishmentmi i 6 demiśków- to chyba o czymś świadczy, jak meta się zmieniła na niekorzyść TK :| . ZUoooo. Assasello zrobił mi takie mega czoko w 3 tury że udało mi się zabić bodaj tylko 4 modele kawalerzystów przez całą grę =D>

Hmm.
Nie wydaje mi sie by byla to taka straszna bieda??
Pomysl raczej nad zmiana rozpy lub taktyki.
TK nigdy nie bylo w czolowce, ale nigdy tez nie byly biedne.

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Smiechu pisze:TK nigdy nie bylo w czolowce, ale nigdy tez nie byly biedne.
Jak TK nie były biedne to co było? :P

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Smiechu pisze: TK nigdy nie bylo w czolowce, ale nigdy tez nie byly biedne.
Gadać to sobie można, nie widziałem od kilku lat żebyś coś tym ugrał. A trzaskanie trampoliny z warzywniaka nie jest wyznacznikiem że armia nie jest biedna.DE na 6 edycji miały lepiej, serio been there [-X

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Hoax pisze:
Smiechu pisze:TK nigdy nie bylo w czolowce, ale nigdy tez nie byly biedne.
Jak TK nie były biedne to co było? :P
Jak to co bylo - walka do ostatniego modelu.
SoCiu pisze:
Gadać to sobie można, nie widziałem od kilku lat żebyś coś tym ugrał. A trzaskanie trampoliny z warzywniaka nie jest wyznacznikiem że armia nie jest biedna.DE na 6 edycji miały lepiej, serio been there [-X
Nie wiem w jaka wy gre gracie, ale w WFB zarowno ja, jak i Shino oraz Domin (obecny chempion TK) jakos nigdy nie marudzili ze ta armia jest slaba.
A co do Twojej wypowiedzi Sociu.
Z warzywniaka tez trzeba umiec sie wybic - jak widze po tym turnieju to Ty nie umiales :lol2:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

SoCiu pisze:
Domin ma swojej kolekcji najlepsze warszawskie i wrocławskie skalpy, true story.

Powoli to on przejmuje przechowywany przez Ślazaków lat słynny Wars Maraz - Młot na Warszawiaków
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Nie wiem w jaka wy gre gracie, ale w WFB zarowno ja, jak i Shino oraz Domin (obecny chempion TK) jakos nigdy nie marudzili ze ta armia jest slaba.
ja uwazam, ze tk jest slabe :P

ODPOWIEDZ