Mastery 2015
Moderator: swieta_barbara
- Offspringman
- Kretozord
Re: Mastery 2015
oby DMP nie było 8-9 sierpnia, inne terminy są ok 
Z dwojga złego chyba lepiej zrobić 2 tygodnie przed DMP np Mazury tego 18-19 niż tydzień wcześniej 2 tygodnie po Gorzowie. Patrząc po frekwencji Gorzowa w zeszłym roku, to odstęp 2 tygodniowy będzie znacznie gorszy i może się jeszcze bardziej na ludkach odbić. DMP to DMP i się samo wybroni raczej i to że przyjedzie 4-5 teamów mniej dużej różnicy chyba nie zrobi.
To wszystko zależy od oczekiwań. Silesien nigdy oblegany nie był bo format lightowy nie służący ciśnieniu. Jednak miejsce na letnią miejscówkę jest świetne- odpadnie podstawowy zarzut do Silesiana - zimno - mnie Mazury nie pasują bo południowcom jest tam daleko. Spróbujcie się dogadać i ocenić kto mógłby gdzie się wybrać. Ja ze swojej strony dopomogę śląskim klubomDymitr pisze:to własnie mialem na myśli. Dupa jest
Primo: nawet jak olać regulamin, to ciasno w opór
Secundo: powodzenia z frekwencją jak zrobisz mastera 2 tygodnie przed DMP lub tydzień po innym masterze (przed którym bedzie duża przerwa)
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Każdy ma gdzieś daleko, to taki ogromny argument z dupy.Jednak miejsce na letnią miejscówkę jest świetne- odpadnie podstawowy zarzut do Silesiana - zimno - mnie Mazury nie pasują bo południowcom jest tam daleko. Spróbujcie się dogadać i ocenić kto mógłby gdzie się wybrać.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, o 16:40 przez Necromanter, łącznie zmieniany 1 raz.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
nie szalałbym też z frekwencją Kozłowa, tendencja była raczej spadkowa (byłem na 3 z 4 ostatnich i co roku było mniej osób), co nie zmienia faktu że zawsze się świetnie bawiłem 
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Kozłów na euro w lipcu to zupełnie coś innego niż Kozłów na open we wrześniu....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ostatnio było chyba 45 osób czy jakoś - tak - nic na siłę . Po prostu miejsce jest fajne i sprawdzone co dosyć ważne. To był jeden z ostatnich masterów w sezonie w formacie nie etc - to musi wpłynąć na frekwencje. Teraz mogło by być inaczej. Należy ustalić czy rzeczone Mazury - ktokolwiek się za tym kryje mogą odbyć się w innym terminie ,i zobaczyć czy jest możliwe porozumienie tych dwóch ośrodków ,żeby oba mastery się odbyły bo Solo dosyć jasno powiedział ,że albo lipiec albo kupa 
Edit - mógł by to być wielki trening przed mistrzostwami w Krk!
Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne 
Edit - mógł by to być wielki trening przed mistrzostwami w Krk!
kolejność kolejnością, najważniejsze jest aby mastery były... chociaż gdybym ja miał wybrać, wziąłbym Mazury na lipiec.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
na TDM w licu w Kozłowie było 96 osób mimo że master wskoczył za GDańsk i czasu było mało przed samą impreza na promocje
Silesian mial slaba frekwencje bo slaski beton "hobbystyczno-klimatyczny" musial robic głupi format
Silesian mial slaba frekwencje bo slaski beton "hobbystyczno-klimatyczny" musial robic głupi format
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Dydu, kiedy robicie DMP? 1-2/08?
- swieta_barbara
- habydysz
To jest 100% potwierdzone?
- swieta_barbara
- habydysz
Super, kiedy spodziewacie się potwierdzenia?