Mastery 2015

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Re: Mastery 2015

Post autor: Offspringman »

oby DMP nie było 8-9 sierpnia, inne terminy są ok :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

nie ma szans na to, ze bedzie 8-9. To akurat jest pewne.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

może się ktoś zmobilizuje i zrobi w marcu.

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Z dwojga złego chyba lepiej zrobić 2 tygodnie przed DMP np Mazury tego 18-19 niż tydzień wcześniej 2 tygodnie po Gorzowie. Patrząc po frekwencji Gorzowa w zeszłym roku, to odstęp 2 tygodniowy będzie znacznie gorszy i może się jeszcze bardziej na ludkach odbić. DMP to DMP i się samo wybroni raczej i to że przyjedzie 4-5 teamów mniej dużej różnicy chyba nie zrobi.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dymitr pisze:to własnie mialem na myśli. Dupa jest

Primo: nawet jak olać regulamin, to ciasno w opór
Secundo: powodzenia z frekwencją jak zrobisz mastera 2 tygodnie przed DMP lub tydzień po innym masterze (przed którym bedzie duża przerwa)
To wszystko zależy od oczekiwań. Silesien nigdy oblegany nie był bo format lightowy nie służący ciśnieniu. Jednak miejsce na letnią miejscówkę jest świetne- odpadnie podstawowy zarzut do Silesiana - zimno - mnie Mazury nie pasują bo południowcom jest tam daleko. Spróbujcie się dogadać i ocenić kto mógłby gdzie się wybrać. Ja ze swojej strony dopomogę śląskim klubom :) bezinteresownie :) Kozłów to magiczne miejsce - sądzę ,że w wakacje - nawet 2 tygodnie przed dmp będzie tam sporo chętnych . Bardzo więc proszę o rozważenie tej sprawy - dla mnie ona ważna :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Jednak miejsce na letnią miejscówkę jest świetne- odpadnie podstawowy zarzut do Silesiana - zimno - mnie Mazury nie pasują bo południowcom jest tam daleko. Spróbujcie się dogadać i ocenić kto mógłby gdzie się wybrać.
Każdy ma gdzieś daleko, to taki ogromny argument z dupy.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, o 16:40 przez Necromanter, łącznie zmieniany 1 raz.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

nie szalałbym też z frekwencją Kozłowa, tendencja była raczej spadkowa (byłem na 3 z 4 ostatnich i co roku było mniej osób), co nie zmienia faktu że zawsze się świetnie bawiłem ;)
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Kozłów na euro w lipcu to zupełnie coś innego niż Kozłów na open we wrześniu....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

sYsek
Kretozord

bardziej kwestia formatu niż pory roku imho.

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ostatnio było chyba 45 osób czy jakoś - tak - nic na siłę . Po prostu miejsce jest fajne i sprawdzone co dosyć ważne. To był jeden z ostatnich masterów w sezonie w formacie nie etc - to musi wpłynąć na frekwencje. Teraz mogło by być inaczej. Należy ustalić czy rzeczone Mazury - ktokolwiek się za tym kryje mogą odbyć się w innym terminie ,i zobaczyć czy jest możliwe porozumienie tych dwóch ośrodków ,żeby oba mastery się odbyły bo Solo dosyć jasno powiedział ,że albo lipiec albo kupa :(

Edit - mógł by to być wielki trening przed mistrzostwami w Krk! :) Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kozłów ma ostatnią kolejnośc wyboru terminów
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

sYsek
Kretozord

kolejność kolejnością, najważniejsze jest aby mastery były... chociaż gdybym ja miał wybrać, wziąłbym Mazury na lipiec.

Szczur22

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Master, a potem od razu na miejscu tydzień z kobietą/znajomymi. Wygryw. Zdecydowanie warto urlopową/wakacyjną scenerię takiemu lipcowemu masterowi dobrać.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

na TDM w licu w Kozłowie było 96 osób mimo że master wskoczył za GDańsk i czasu było mało przed samą impreza na promocje

Silesian mial slaba frekwencje bo slaski beton "hobbystyczno-klimatyczny" musial robic głupi format
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

a jak daleko jest z Olsztyna do jakichś fajnych jezior?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dydu, kiedy robicie DMP? 1-2/08?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Tydzien przed ojro.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

To jest 100% potwierdzone?

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

na 99% 1-2 czekamy jeszcze na potwierdzenie sali

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Super, kiedy spodziewacie się potwierdzenia?

ODPOWIEDZ