Heroes of the storm
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Heroes of the storm
gdyby ktoś jeszcze nie miał kluczyka, to mam 4 na rozdanie
1. VBRR2J-TT4K-7B282C-YJFP-XN4BM4
2. MDK2J7-69HT-NEDE2D-8CN8-VRN8P6
3. 4M6VXN-9NV4-PN7DW6-H2CT-NG4GZ2
4. FNDHK7-H97N-FY24YR-J4KW-KNX96V
1. VBRR2J-TT4K-7B282C-YJFP-XN4BM4
2. MDK2J7-69HT-NEDE2D-8CN8-VRN8P6
3. 4M6VXN-9NV4-PN7DW6-H2CT-NG4GZ2
4. FNDHK7-H97N-FY24YR-J4KW-KNX96V
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Mam również na rozdanie, piszta PM.
Lest we forget:

Musze powiedzieć ze gra jest lepsza od lola IMO.
Fajne objectivy, gra jest szybsza. nie chodzi tak mocno o to kto ile pozabijał, ogółnie plus, tylko niech dadzą możliwość oddalenia kamery ciut wiecej xD
Fajne objectivy, gra jest szybsza. nie chodzi tak mocno o to kto ile pozabijał, ogółnie plus, tylko niech dadzą możliwość oddalenia kamery ciut wiecej xD
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Może to wina błędu który teraz występuje :p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Dziś odpaliłem i pozytywnie zaskoczony jestem. Świetna grywalność
ciężko będzie zdobywać nowe postacie bez płacenia 

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
E tam trochę pograsz i Gold będzie:D z kupowaniem i tak nie ma co się spieszyć tylko lepiej poczekać aż będzie w rotacji i ja dobrze wypróbować :p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Novę w rotacji właśnie trochę pocisnąłem i nie powiem
fajnie się nią gra 

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Na niskich lvl jest nią fajnie:D możemy zagrać razem to więcej expa będzie:D
cookiemonste#2149
cookiemonste#2149
mój tag: trurl#2699
popykuję na razie tylko versus SI. za długo musiałem na mecze z ludźmi czekać a i tak lepiej się na sztucznej inteligencji uczyć
popykuję na razie tylko versus SI. za długo musiałem na mecze z ludźmi czekać a i tak lepiej się na sztucznej inteligencji uczyć
Ja dzisiaj po 2 miechach odpaliłem gierkę. naturalnie wcześniej zgrywanko aktualizacji.
Efekt? Najlepszy w drużynie. Gazolem grałem - mapka z golemami.
Bohater ma fajne wieżyczki, więc wraz z bombą zegarową w praktyce rozbija linię.
W razie czego ma laser.
Efekt? Najlepszy w drużynie. Gazolem grałem - mapka z golemami.
Bohater ma fajne wieżyczki, więc wraz z bombą zegarową w praktyce rozbija linię.
W razie czego ma laser.
Ja musze 12sty level nabic zeby dostac nagrody do D3 i HSa. Gierka mnie powala, wole duzo bardziej LOLa.
a mi bardziej podoba się HoS od LoLa i DOTy
uzależniająca mocno jest ta gra ;/

Ja chcę (poprzez zdobytego golda) mieć 4 bohaterów z każdej klasy.
Wojownika - Muradina,
Zabójcę - Raynora
Specjalistę Gazola,
Brakuje mi Pomocnika - Podoba mi się ten ork shaman - dużo lecz + spowalnia, ale ....
Zastanawiam się tylko nad kwestią Wojownika (szkoda że nie można go sprzedać). Ja mam wrażenie, że to klasa która najszybciej pada na polu bitwy...
Wojownika - Muradina,
Zabójcę - Raynora
Specjalistę Gazola,
Brakuje mi Pomocnika - Podoba mi się ten ork shaman - dużo lecz + spowalnia, ale ....
Zastanawiam się tylko nad kwestią Wojownika (szkoda że nie można go sprzedać). Ja mam wrażenie, że to klasa która najszybciej pada na polu bitwy...
Zależy od wojownika, są twardsi i mięksi....
Inna sprawa, że niby gold idzie wolno ale jak przyjdzie co do czego to masz później milion bohaterów. Ja mam Raynora, Kerrigan, Abathura, Azmodana, Diablo, Vallę, Muradina, ETC, Tyrande, Li Li, Malfuriona, Illidana, Hammer, Jainę, Sylvanas.... Mam 1950 golda, do tego 3 questy łącznie za 1100, Abathur za 1-2 gry wbije lvl 5 i wpadnie kolejne 500, do tego w tym tygodniu wyleveluję Leorica do 5 i będzie jeszcze jedno 500. To już ponad 4k będzie, jeszcze jakiś goblin wpadnie, plus wygrane/przegrane gry. Zbieram chyba na Kaela albo Novę. A może Jainą wbić 10 i kupić master skina....
Inna sprawa, że niby gold idzie wolno ale jak przyjdzie co do czego to masz później milion bohaterów. Ja mam Raynora, Kerrigan, Abathura, Azmodana, Diablo, Vallę, Muradina, ETC, Tyrande, Li Li, Malfuriona, Illidana, Hammer, Jainę, Sylvanas.... Mam 1950 golda, do tego 3 questy łącznie za 1100, Abathur za 1-2 gry wbije lvl 5 i wpadnie kolejne 500, do tego w tym tygodniu wyleveluję Leorica do 5 i będzie jeszcze jedno 500. To już ponad 4k będzie, jeszcze jakiś goblin wpadnie, plus wygrane/przegrane gry. Zbieram chyba na Kaela albo Novę. A może Jainą wbić 10 i kupić master skina....
POwiem bez bicia, że nie chcę mieć wszystkich bohaterów.
Z doświadczenia Wolrd of Tanks wynoszę, że to bez sensu. POtem masz garaż upchany czołami którymi nie grasz. Dobrze że w hots nie trzeba kupować miejsca, tylko je dostajesz.
Dlaczego o tym mówię.
Bohaterów wybieram z punktu widzenia "fajności" Np. taką Lili czy inszą Pandę w życiu nie wezmę. Tak samo jak tą ważkę... Ten goblin konstruktor też jest dla mnie naciągany, ale przynajmniej z fluffu wfb/wh40k, ale także samego warcrafta wynika, że gobliny były dość zmyślne w budowie urządzeń. Robot to naturalnie przesada... (ale w końcu biega obok Raynor z Hyperionem, czy Nova z armatą...).
Z doświadczenia Wolrd of Tanks wynoszę, że to bez sensu. POtem masz garaż upchany czołami którymi nie grasz. Dobrze że w hots nie trzeba kupować miejsca, tylko je dostajesz.
Dlaczego o tym mówię.
Bohaterów wybieram z punktu widzenia "fajności" Np. taką Lili czy inszą Pandę w życiu nie wezmę. Tak samo jak tą ważkę... Ten goblin konstruktor też jest dla mnie naciągany, ale przynajmniej z fluffu wfb/wh40k, ale także samego warcrafta wynika, że gobliny były dość zmyślne w budowie urządzeń. Robot to naturalnie przesada... (ale w końcu biega obok Raynor z Hyperionem, czy Nova z armatą...).