Orcze Gniazdo 23-24 Maja | Wyniki str. 19
Re: Orcze Gniazdo 23-24 Maja
Jestem 

moja sugestia dotycząca grilla . poprzednio bywały problemy z "wyjściem z na siku " a właściwie z powrotem bo bloczek oddany a organizator nie musi pamiętać twarzy. może jakaś pieczątka na łapę wzorem dyskotek? czy coś?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Loko Las Blisko ...loko pisze:moja sugestia dotycząca grilla . poprzednio bywały problemy z "wyjściem z na siku " a właściwie z powrotem bo bloczek oddany a organizator nie musi pamiętać twarzy. może jakaś pieczątka na łapę wzorem dyskotek? czy coś?
Tobie pieczatke moze na czoło zyskasz na urodzie

Karp wykopie wiec latrynę i pieczątek nie trza.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Loko przecie nie pijedziczek pisze:Po co latryna wezmę Ci Kubuś nocnik waszmość Pana będziesz mógł z niego pić a potem lać i srać![]()
![]()

Zlapal mnieLaik pisze:Andrzej - a od kiedy to w Szczyrku chodzi o granie w battla?

Mnie to mówicie ? Jeszcze ani razu nie udało mi się tam zagrać drugiego dnia^Karpiu^ pisze:Zlapal mnieLaik pisze:Andrzej - a od kiedy to w Szczyrku chodzi o granie w battla?

Dla Starych ludzi ??PiotrB pisze: Takie batllowe spa...
Sorry Piotrek no offence ale nie moglem sie oprzec

Nie obrażę się albowiem nie zrozumiałem^Karpiu^ pisze:Dla Starych ludzi ??PiotrB pisze: Takie batllowe spa...
Sorry Piotrek no offence ale nie moglem sie oprzec:D:D:D:D:D:D

Wracając do tematu - SZCZYRK JEST THE BEST. Doskonały hotel ,choć polecam pokoje premium - nie wielka różnica w kasie a standard zupełnie inny ,warto zainwestować te kilka złotych zwłaszcza z rodziną. No i okolica jest bajeczna...
Piotrek Agreed.
Jedno dodam ze swojej strony. Tur powinien sie odbywac zimą tak by mozna by pojeździć na nartach
Jedno dodam ze swojej strony. Tur powinien sie odbywac zimą tak by mozna by pojeździć na nartach

Chce to zobaczyćDydu pisze:Już widzęto stado batlowców w pielgrzymce do hotelu z figurkami, bo nie wzięli łańcuchów.^Karpiu^ pisze:Piotrek Agreed.

to może zmień armie? woch masz opracowany w najdrobniejszych szczegółach.^Karpiu^ pisze:Loko przecie nie pijedziczek pisze:Po co latryna wezmę Ci Kubuś nocnik waszmość Pana będziesz mógł z niego pić a potem lać i srać![]()
![]()
Abstynent jeden. Ja zdecyduje o przyjeździe w późniejszym terminie. Euro zabiło we mnie chęć grania w tą gre ...
Urlop zaklepany, jedziemy! Moze wezme tez ze soba figurki w raziu "W" jakby jakis turniej był:p
Kiedy cennik? Ponawiam pytanie Andrzeja (naszego), pewnie nie dotrzemy na kolacje w piatek.
Ogarniacie w tym roku te dupeczki z red bullami? 

Loko nie zdążę dopracować swoich pokurczy na tura. Jeśli się pojawię bede grac WOCHEMloko pisze:to może zmień armie? woch masz opracowany w najdrobniejszych szczegółach.^Karpiu^ pisze:Loko przecie nie pijedziczek pisze:Po co latryna wezmę Ci Kubuś nocnik waszmość Pana będziesz mógł z niego pić a potem lać i srać![]()
![]()
Abstynent jeden. Ja zdecyduje o przyjeździe w późniejszym terminie. Euro zabiło we mnie chęć grania w tą gre ...