[Warszawa], 21.03.2015, Make Way! vol.2 [2400ETC]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
liwan
"Nie jestem powergamerem"

Re: Warszawa, 21.03.2015, Make Way! vol.2 [2400ETC]

Post autor: liwan »

Bobson pisze:A jakies miejsca jeszcze sa?
potrzebny Szczepan, a on jest wyjechany gdzieś
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Juz jestem, już jestem! :)

Aktualizacja listy uczestników, odpadli Sysek i Mateo, a na ich miejsce wskakują Kalafior i Guldur.

Jesli ktoś nie załapał się na listę, a jest gotów pojawić się, to proszę o sms na 667 567 679, będę dzwonił.
W kolejce pierwszy jest Boguś.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Talladil
Falubaz

Post autor: Talladil »

Dziękuję przeciwnikom za bitwy, a organizatorom za kolejny bardzo fajny turniej :) możecie z automatu wpisać mnie na listę uczestników Make Way! vol.3 ;) Będę na 100% :)
Obrazek

Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

W imieniu naszego teamu i własnym, chciałbym raz jeszcze podziękować wszystkim za udział w turnieju i stworzenie dobrej atmosfery!
Dzięki dla Grzegorza za zajęcie się papierkową robotą!

Gratulacje dla topu, a w szczególności dla Kalafiora, który stanął na najwyższym stopniu podium :)

Wyniki:

1. Marcin Szlasa-Rokicki 74
2. Piotr Kuczyński 64
3. Konrad Kuźmiński 64
4. Sebastian Kuk 63
5. Jacek Kukulski 60
6. Szczepan Kalisiak 56
7. Bartosz Karwowski 53
8. Błażej Luberadzki 53
9. Adam Bociek 52
10. Krzysztof Żelaźnicki 50
11. Przemysław Jacko 49
12. Jan Mejor 45
13. Grzegorz Madrjas 41
14. Wojciech Staniszewski 36
15. Jakub Borkowski 35
16. Marcin Zajkowski 35
17. Jan Kowalewicz 34
18. Maciej Klaudel 21

Nie miałem zbyt duzo czasu na pstrykanie, gdyz moje gry nie mieścily się w harmonogramie ;) ale cos tam wrzucam:

KLIK

Obrazek
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Dzięki za kolejny fajny turniej, przyjemne i bezciśnieniowe gry i jak zawsze bardzo dobrą bazę organizacyjną. A ostrą ocenę malowania uważam tylko za motywacyjnego kopa :)

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

Ocena malowania super, mam z niej więcej dużych niż z reszty :p

Bardzo dziękuję Teamowi za organizację!

Impreza bardzo fajna, sympatycznie, kameralnie. Maty fajna sprawa, malowane stoły jednak mi się już trochę opatrzyły ;) Tylko jakieś drzewka na dywanikach można by postawić.
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Mojżesz
"Nie po to jadę"

Post autor: Mojżesz »

Dziękuje przeciwnikom za fajne bitwy i dobrą zabawę, a organizatorom za za stworzenie miłej atmosfery no i za sam turniej :)
Czekam na kolejny Make Way !
TROSKLIWE MISIE

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Kolejna edycja prawdopodobnie w maju, jest duza szansa, ze baza terenowa będzie udoskonalona (więcej wygodnych wzgórz, więcej praktycznych impassów i ruin)
Co do drzewek, to klub dysponuje dużą ich ilością, więc nie ma żadnego problemu, aby nastepnym razem pojawiły się na stołach, tym, razem jakoś to zaniedbalismy.

Mam pytanie do wszystkich uczestników: czy 2:40 to wystarczający czas na rozegranie bitwy, czy wolelibyście aby był dłuższy, wydłużając tym samym czas trwania turnieju?

Obrazek

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Post autor: Bartosz »

Fajny turniej! Dzięki raz jeszcze:-) no i te tacki do noszenia armii- rewela.

Awatar użytkownika
Kyoshi

Post autor: Kyoshi »

Po turnieju znaleźliśmy jakąś ładowarkę na fotelu przy biurku. Jest do odzyskania oczywiście :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Dzięki za kolejny fajny turniej.
Bardzo przyjemnie się gra w Waszej miejscówce!

Do zobaczenia następnym razem :)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Klaudel
Falubaz

Post autor: Klaudel »

Bearded Unclean 'Un pisze:Kolejna edycja prawdopodobnie w maju, jest duza szansa, ze baza terenowa będzie udoskonalona (więcej wygodnych wzgórz, więcej praktycznych impassów i ruin)
Co do drzewek, to klub dysponuje dużą ich ilością, więc nie ma żadnego problemu, aby nastepnym razem pojawiły się na stołach, tym, razem jakoś to zaniedbalismy.

Mam pytanie do wszystkich uczestników: czy 2:40 to wystarczający czas na rozegranie bitwy, czy wolelibyście aby był dłuższy, wydłużając tym samym czas trwania turnieju?
Jestem za 3-godzinnymi bitwami. I tak zdaje się czekaliśmy na niektórych.
We can't stop here. This is bat country.

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

Czekać się będzie zawsze, nawet i 5 godzin da się czasem zostawić na stole...

Anyway, jeśli ta ładowarka to bateria USB z napisem "SSB", to się przyznaję...
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Kyoshi

Post autor: Kyoshi »

Glonojad pisze:Anyway, jeśli ta ładowarka to bateria USB z napisem "SSB", to się przyznaję...
Hey, hey - tak, dokładnie tak. Sorry, że dopiero teraz. Generalnie odłożyłem do szuflady "zgubione/znalezione" w klubie.
Obrazek

ODPOWIEDZ