[Łęczna], 30.05.2015. Euro, "IFka z jednej kości"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

i gitarka,

mam nadzieję że wszystkim się podobało ;)

dzięki za gry

Bastorowi i szybką lekcję pokory...kaszkiet to morderca :shock: I tura była właściwie ostatnią :mrgreen:

Nina...byku, tyle śmiesznych akcji to o mamo :D jeden ward na demonie i byłby zdrowy, blodek spadający z desperackiego grapeshota flamera, czy demony z wardem na 3+ :mrgreen:

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Nie mogłem być i czekam na wyniki. Szkoda mi niezmiernie, że nie mogłem się z wami zobaczyć.

Doszły do mnie plotki, że pewien gracz rzucił challange'a kolesiowi, który rozegrał kilka bitew w życiu :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Shakin' Dudi pisze:Nie mogłem być i czekam na wyniki. Szkoda mi niezmiernie, że nie mogłem się z wami zobaczyć.

Doszły do mnie plotki, że pewien gracz rzucił challange'a kolesiowi, który rozegrał kilka bitew w życiu :mrgreen: .
Kto był na tyle odważny? :mrgreen:
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Bez nicków/ nazwisk, ale rzucanie challengów nowicjuszom, przez graczy na bądź co bądź wysokim poziomie uważam za słabe zachowanie. O motywacji takiego zachowania nie wspominając. Tym bardziej że młody nawet nie ogarniał dlaczego akurat jemu zaproponowano grę. Nie znam jeszcze wyników tego turnieju, ale jeżeli ta osoba coś wygrała, to gratuluję jeszcze raz zniżania się do takiego poziomu zachowań dla kilkudziesięciu złotych.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Khelthrai
Chuck Norris

Post autor: Khelthrai »

Lamus :mrgreen:

Awatar użytkownika
medzik
Chuck Norris

Post autor: medzik »

Dlatego uważam chalenge za nieporozumienie, tym bardziej, że rywalizują miasta i tego rodzaju postawa wypacza całkowicie sens 4CT. Chciałbym jednak żebyście podali kto to taki. Choć na turnieju nie byłem, na innych zaobserwowałem kto tak robi :^o . Ciekaw jestem czy obserwacje się potwierdzą.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Turniej jak turniej, ale parę rzeczy nad którymi chłopcy muszą popracować:
- czas czas czas, obsuwa goni obsuwę
- jakiekolwiek zaplecze żywieniowe byłoby ok, 5 kilo jabłek i stolik z samą kawą czy herbatą tyć mało( kurde cukier i jakakolwiek śmietana i byłoby o wiele lepiej, ja wiem marudzę, ale przywykłem że mogę sobie oba te napoje posłodzić). Tutaj wielke brawa dla boja za ogarnięcie sensownego kebsa bo pomysł genialny.
- cóż jedna rolka srajtaśmy na 4 kible to tyć mało. Chłopcy mnie potem poinformowali że ponoć jedna była koło zlewów i jakaś na oknie, ale kurde jak idę do kibla to nie gram w RPG tylko zasiadając na tronie chce mieć czym wyfilcować zadek.
- co do nagród molibyście się tyć postarać bo wręczanie gotówki jest tyć słabe. Obstawiam że za wyjątkiem 2 miejsca podium cała reszta wolałaby aby to byy upominki via mielecki kubek, a za to np baza żywieniowa była sporo lepsza.
-organizator przedłuża bitwę bo ma z tego profity punktowy
no i coś za co chyba podziękuję ale lublina nie odwiedzę, kiedy zwróciłem uwagę toczowi, żeby nie przeciągał gry do 19:30 skoro sam zadeklarował że bitwy mają być do 19stej, bo niektórzy chcą wrócić do domów o realnej porze, skwitował mnie hasłem "ty tu nie grasz", cóż całkiem miłe zachowanie wobec osoby która robi 600km po to aby gdzieś zagrać...

Abstrahując, dziękuję przeciwnikom za miłe gry, dżokejkowi za pokazanie mi klasycznego warhammer tricka
If purple sun of xerxes doesnt win the game, contain using it more
:lol2:

Awatar użytkownika
Khelthrai
Chuck Norris

- jakiekolwiek zaplecze żywieniowe byłoby ok, 5 kilo jabłek i stolik z samą kawą czy herbatą tyć mało( kurde cukier i jakakolwiek śmietana i byłoby o wiele lepiej, ja wiem marudzę, ale przywykłem że mogę sobie oba te napoje posłodzić). Tutaj wielke brawa dla boja za ogarnięcie sensownego kebsa bo pomysł genialny.
popros mame zeby zrobila ci kanapki tak jak do szkoly :wink:
- cóż jedna rolka srajtaśmy na 4 kible to tyć mało. Chłopcy mnie potem poinformowali że ponoć jedna była koło zlewów i jakaś na oknie, ale kurde jak idę do kibla to nie gram w RPG tylko zasiadając na tronie chce mieć czym wyfilcować zadek.
sluchaj przyjechalo ok 30 i jak wszyscy zaczeli srac to nie dziw sie ze papieru moglo zabraknac
wystarczylo pojsc do Pani szatniarki i poprosic o rolke, bo nie mysl sobie ze ktos bedzie za twoim sraniem biegal
acha, dupe sie myje po sraniu a pozniej osusza papierem :mrgreen:
- co do nagród molibyście się tyć postarać bo wręczanie gotówki jest tyć słabe. Obstawiam że za wyjątkiem 2 miejsca podium cała reszta wolałaby aby to byy upominki via mielecki kubek, a za to np baza żywieniowa była sporo lepsza.
-organizator przedłuża bitwę bo ma z tego profity punktowy
jak pamiecią siegam temat takowych nagrod pojawiał sie juz kiedys, nikomu wczesniej nie przeszkadzalo to jakos,
ale wiadomo jest temat, wiec mozna sie czegos czepić jeszcze
jakos u was nigdy nie ogranizowaliscie posiłków, kazdy zamawial sobie sam i nikt nie marudzil jak mala dziwczynka :roll:
no i coś za co chyba podziękuję ale lublina nie odwiedzę
i vice versa

wlasnie dlatego m.in. przestałem jezdzic na turnieja do was, bo machloje jakie robicie w roznych sytuacjach, wołaja o pomste do B.
niechce mi sie tu przytaczac wszystkich sytuacji jakich bylem swiadkiem.
wazne ze ludzie sobie przyczytaja, i sami moze kiedys zobacza ocb

wniskuje o usuniecie kielc z 4ct :mrgreen:
pozdrawiam :mrgreen:

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Panowie, po co ten hejt? Wyluzujcie...

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

piszę o kłódeczkę do admina na ten temat, wszelkie sapy zróbcie sobie na PW. Nie róbmy publicznie wzajemnie sobie burdelu.

edit. poczekam do wyników.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

medzik pisze:Dlatego uważam chalenge za nieporozumienie, tym bardziej, że rywalizują miasta i tego rodzaju postawa wypacza całkowicie sens 4CT. Chciałbym jednak żebyście podali kto to taki. Choć na turnieju nie byłem, na innych zaobserwowałem kto tak robi :^o . Ciekaw jestem czy obserwacje się potwierdzą.
To wpadaj do Radomia bo tam będę krzyczec temu mistrzowi intrygi challange :mrgreen: .

Panowie to tylko figurki, a jak ktos tu wprowadza erystyke na poziomie schopenhauera to jest to co najwyzej zabawne.

Awatar użytkownika
medzik
Chuck Norris

To zapytam inaczej ile było chalengy w pierwszej bitwie i kto je brał?

Bastor
Chuck Norris

Post autor: Bastor »

Bojek(Bojo) pisze: Bastorowi i szybką lekcję pokory...kaszkiet to morderca :shock: I tura była właściwie ostatnią :mrgreen:
Bojo, Twoim jedynym błędem było wyjście dużym demonem tak, że wszedłeś w zasięg snajperek - dzięki temu mogłem ci "wyciągnąć" kości.
A Kaszkiet - to czysty fart. Po prostu zaliczyłeś 6 debilnie pechowych rzutów po rząd i tyle.

I również dziękuję za fajną bitwę. Generalnie Bóg Kości Ci w tej bitwie nie udzielił należytego wsparcia (dla niewtajemniczonych: Bojo zaszarżował hordą demonetkami na moje 3 cariony... i nie zadał żadnego wounda :mrgreen: , ja mu wbiłem bodaj 4... Po CR okazało się że utknął na 1 carrionie)

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

Dudi z tobą zawsze z przyjemnością zagram choć teraz twoja kolej na wygraną.
Jednak graliśmy już w tym 4CT a w Radomiu chciałbym zagrać z Kowalem jeśli się zgodzi bo dawno z nim nie grałem.

Domyślam się, że piszecie o moim chalengu z Klonem.
Cóż Klona pierwszy raz poznałem na turnieju u Was i ani on ani nikt mi nie mówił że jest początkującym graczem.
Nie znam pewnie ponad połowy waszych graczy z Lublina bo macie ich sporo.
Grę i zasady ogarniał na normalnym poziomie więc nie róbcie z niego kogoś kto nie potrafi grać.
Klon gra Orkami, a Orków w Kielcach nie mamy i dlatego tylko rzuciłem mu chalenge.
Często korzystam z okazji do zagrania z armią z którą rzadko grywam jak mam taką okazję.
15-20 punktów robię zwykle na każdym albo prawie każdym więc nie widzę tu różnicy z kim gram.

A jak się komuś to mógł mi zwrócić uwagę zanim zaczęliśmy grać a nie po turnieju. Odważniak i mędrek się znalazł.

Kheltrai gratuluję poziomu odpowiedzi do Kubencjusza.
Najpierw piszecie że mało osób do was przyjeżdża a potem w ten sposób odnosicie się do gości. Wprost genialne :)

Pomimo zdecydowanych braków cukru i kawy na początku to wielkie gratki dla Boja za jabłka oraz za zorganizowanie Kebaba.
Co do nagród to zdecydowanie wolę 1 kubek z Mielca za 3 Miejsce niż 100zł nagrody ale cóż rozumiem, że odwrotne sugestie wynikają z dobrej znajomości mojej osoby :)

Ogólnie turniej uważam za udany bo była dobra spina na pierwszym stole w ostatniej bitwie, wszędzie były jabłka, nie brakło terenów na stołach, było dużo miejsca i zagrałem 3 bardzo przyjemne bitwy.
Ja tam od czasu do czasu chętnie do Lublina pojadę, przynajmniej dopóki "stara gwardia" pozostanie żywa :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Nie kupuje tego :mrgreen: .

Grzej kostki i szlifuj pode mnie rozpe! Muszę honor klona z 49 postami pomścić.

Awatar użytkownika
Khelthrai
Chuck Norris

Kheltrai gratuluję poziomu odpowiedzi do Kubencjusza.
Najpierw piszecie że mało osób do was przyjeżdża a potem w ten sposób odnosicie się do gości. Wprost genialne :)
ty mi tu nie mędrkuj za komputera tylko powiedz mi to prosto w oczy, zobaczymy czy bedziesz mial jaja :twisted:
bo facet z ciebie zaden, jak rzucasz challenge chlopaczynie co dopiero zaczyna grac w battla.
mistrzuniu =D>
powtórze raz jeszcze:
LAMUS Z CIEBIE I TYLE :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

ahh spiny i spiny. Zostawcie to dla siebie, jak macie jakieś ale i kto ma komuś coś do powiedzenia to powiemy to sobie w Radomiu i po kłopocie. Ja jedyne z czego sądzę że muszę się wytłumaczyć to tekst do Kubencjusza:
A więc drogi Kubencjuszu, jeżeli poczułeś się obrażony tymi słowami zniesmaczony czy poczułeś jakikolwiek inny dyskomfort wiedz, że chodziło mi o fakt, że nie grasz przy tym stole a siedziałeś i gadałeś prawie całą bitwę przy nim. Miałem to gdzieś w sumie całą grę, ale jak wyjaśniałem pewne rzeczy z ogranizatorem i gadałem z przeciwnikiem (czyt. Bastor) to proszę nie wtrącaj się nie proszony do rozmowy bo twoja opinia wtedy nie była potrzebna ;)

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Post autor: Kanadian »

Kurczę nie rozumie o co chodzi, nawet jak by challanga rzucił z powodu łatwych punktów to co z tego? To jest turniej, albo grasz i walczysz albo siedzisz w domu i marzysz.

Awatar użytkownika
medzik
Chuck Norris

Ano Kanadian to z tego, iż jest to po prostu słabe, zresztą jak pisałem nie pierwszy raz się to zdarza. Prowadzi to do wypaczania wyników, a tym samym podważa idee 4 CT. Ja opowiadałbym się jeżeli już rzeczywiście mają zostać chalange to osoby powiedzmy z top 10 mogą je rzucać tylko pomiędzy sobą, ciekawe czy wówczas Lion będzie już taki chętny jak zawsze.
Natomiast odnosząc się do tego, iż niektórzy zostają w domu, takie sytuacje właśnie zniechęcają do udziału w turnieju i na przykład ja pojechałem do Szczyrku i już do Lublina trochę chęci nie starczyło (trochę też przeziębienie miało swój udział).
Taki wywód podyktowany troską o inicjatywę, bo fajna, ale zmierza w zupełnie złym kierunku.

ODPOWIEDZ