Pieszczoty Nehana i inne uprzejmości (odpady z POKAŻ RYJA)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
udalo sie . ale skonczylem o 4 ranopingus pisze:Nie uda Ci się.Szaman pisze:wlasnie w tej chwili kleje Baneblade'a - ponad 250 czesci. instrukcji brak
nie dali instrukcji, bo takowa jeszcze nie istnieje . Baneblade wychodzi dopiero w pazdzierniku...Sykstus pisze:Nie dali instrukcji sugerując że dzieci tego nie kupią Dzieckiem chyba nie jesteś więc powinieneś dać sobie rade
"I fart in your general direction"
Bartek chyba wybył na DMP, ale - chwatit'!
Bruenor i Budda - dostajecie ostrzeżenie za robienie piramidki.
Bruenor i Budda - dostajecie ostrzeżenie za robienie piramidki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Bartek z rana na forum nie zaglądał bo miał trochę roboty, ale zaraz się za czyszczenie bierze
A licky boom boom down!!!
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a tak btw: jestem na forum od stosunkowo niedawna, pare miesięcy raptem, ale od dłuższego czasu tak sobie myślę - nie dałoby się Nehanowi dać rangi pokroju "forumowy chochlik"? wydaje mi się, że na forum jest to już dość dobrze kojarzona postać i się mu należy.
(fakt, że gra ChaDecją nie ma tu nic do rzeczy! )
(fakt, że gra ChaDecją nie ma tu nic do rzeczy! )
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
yes, master!
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
i dlatego pod avatarem przy pytaniu "Skąd" masz napisane "szukam klubu".pingus pisze:Eee tam, ja bym mu nic nie dawał.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Pieszczoch forumowy. też brzmi dobrze.