[Katowice] 29.11.15r. Szybki Goblin vol.16 9th Age

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice] 29.11.15r. Szybki Goblin vol.16 9th Age

Post autor: Heretic »

Jak zwykle chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za przybycie na turniej. Wybaczcie, ale dziś nie mogło mnie być. Zapraszam za tydzień na kolejna odsłonę turnieju Szybki Goblin. Już siedemnastą 17:) Oczywiście gratulację dla topu

WYNIKI!!!:

1. Qc 50
2. Eltharion 50
3. Sas 41
4. Miszta 39
5. Krzemi 37
6. Eldritch 32
7. Duży Paweł 27
8. Spazo 26
9.Bombay 24
10. Lothar 24
11. Łukasz 21
12. Nogul 20
13. Hunter 10

Raz jeszcze dzięki.

Zdjęcia

https://www.facebook.com/45833880101731 ... =3&theater

P.S. Ważna sprawa. Jeżeli którekolwiek z Was chce przyjechać np. na dwie pierwsze bitwy lub dwie ostatnie to proszę do mnie zadzwonić, a nie pisać o tym na forum. To samo jeżeli chodzi o proxy. Mój numer jest dostępny zawsze w pierwszym poście, a wielu z Was na pewno znany. Proszę o szanowanie tej zasady.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Wyniki podane do ligi.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

ODPOWIEDZ