Jak zwykle chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za przybycie na turniej. Wybaczcie, ale dziś nie mogło mnie być. Zapraszam za tydzień na kolejna odsłonę turnieju Szybki Goblin. Już siedemnastą 17:) Oczywiście gratulację dla topu
WYNIKI!!!:
1. Qc 50
2. Eltharion 50
3. Sas 41
4. Miszta 39
5. Krzemi 37
6. Eldritch 32
7. Duży Paweł 27
8. Spazo 26
9.Bombay 24
10. Lothar 24
11. Łukasz 21
12. Nogul 20
13. Hunter 10
Raz jeszcze dzięki.
Zdjęcia
https://www.facebook.com/45833880101731 ... =3&theater
P.S. Ważna sprawa. Jeżeli którekolwiek z Was chce przyjechać np. na dwie pierwsze bitwy lub dwie ostatnie to proszę do mnie zadzwonić, a nie pisać o tym na forum. To samo jeżeli chodzi o proxy. Mój numer jest dostępny zawsze w pierwszym poście, a wielu z Was na pewno znany. Proszę o szanowanie tej zasady.
[Katowice] 29.11.15r. Szybki Goblin vol.16 9th Age
Re: [Katowice] 29.11.15r. Szybki Goblin vol.16 9th Age
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Wyniki podane do ligi.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.