[MASTER] MASTER CHEF WROCŁAW; 12-13.12.2015 r
Re: [MASTER] MASTER CHEF WROCŁAW; 12-13.12.2015 r
Ja też oczywiście jestem za najnowszą wersją.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Sweet Reform jest za rozegraniem bitew na najnowszych zasadach 9th age!

Myślę że warto sprawdzić jednak rozpiski - choćby pod kątem %.
ABóki wychodzą 8, turniej jest 12-13 - myślę że spokojnie termin może być na 10, a przedpłaty do 3 jak do tej pory.
ABóki wychodzą 8, turniej jest 12-13 - myślę że spokojnie termin może być na 10, a przedpłaty do 3 jak do tej pory.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
1. Najnowsze ksiązki/army listy ofcoz
2. Modelarka: trzeba mieć pomalowaną armię, żeby grać. Jeśli zrobimy ocenę, to na osobne nagrody/kategorie
2. Modelarka: trzeba mieć pomalowaną armię, żeby grać. Jeśli zrobimy ocenę, to na osobne nagrody/kategorie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
-
- Pseudoklimaciarz
Jak wygląda liczba chętnych na turniej KoW? Jaka jest w ogóle minimalna liczba chętnych wystarczająca do odpalenia turnieju?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ano też jestem ciekaw. Na Kowa na pewno pojadę.
-
- Pseudoklimaciarz
Ja też na KoWa, ale nie chcę grać w 9th, więc chciałbym wiedzieć orientacyjnie chociaż ilu nas jest, żeby nie zajmować sobie wikendu na daremno 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wychodzę z założenia że jeśli będzie nawet te 6 osób nawet to każdy może z każdym zagrać 5 bitew więc przy takiej nawet frekwencji warto będzie ale wierzę że będzie więcej nas. Ja jechałem na samą niedzielę do Poznania tylko dla Kowa 350 km więc mogę i do wrocka na dwa dni grania.
tak, oczywiście rozpiskowe zgłoszenia po 8 z oczywistych powodów. Ewentualnie zanim bedzie nowa rozpa wróci Wam kasa (chyba że z Marysiem kupimy te harleye)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.