![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
[MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Re: [MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Przedpłata zrobiona wczoraj. Ciekawe czy doszła ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Bede mial chyba z 30 plagusow pozyczyc, ale upewnie sie dopiero przed turniejem w czwartek wczesniej mnie nie bedzie w olsztynie. Pzdr
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Dzięki! 30 też powinno mi wystarczyć, bo swoich paru nadliczbowych, a furmanka też by się znalazła?Necromanter pisze:Bede mial chyba z 30 plagusow pozyczyc, ale upewnie sie dopiero przed turniejem w czwartek wczesniej mnie nie bedzie w olsztynie. Pzdr
Dwie sprawy:
1. Czy nowy dowód osobisty (na którym nie ma adresu zameldowania) nie będzie problemem?
2. Rogaty Szczur chciałby wiedzieć, gdzie jest jakiś kultowy, warty odwiedzenia Kebab. Ale inny niż nam wskazaliście w zeszłym roku (ten w piwnicy z wielkim napisem nad wejściem odpada).
1. Czy nowy dowód osobisty (na którym nie ma adresu zameldowania) nie będzie problemem?
2. Rogaty Szczur chciałby wiedzieć, gdzie jest jakiś kultowy, warty odwiedzenia Kebab. Ale inny niż nam wskazaliście w zeszłym roku (ten w piwnicy z wielkim napisem nad wejściem odpada).
- swieta_barbara
- habydysz
Zajebisty mastera się zapowiada.
IMO pyknie 40 osób finalnie.
IMO pyknie 40 osób finalnie.
Z tego co widziałem na podstawie głosowania (bo oczywiście "Dymitr wszystko zrobię" nie uaktualnił regulaminu) próg na 300 to 35 osób.lohost pisze: Maly turniej tez ma swoje plusy. Grunt to, ze prawdopodobnie uda sie uzbierac te 30 osob do wymaganego minimum masterowego na 300pkt do ligi.
Ad2. Dowiedziałem się w zeszłym tygodniu, że jest w Olsztynie dobry kebab (chyba jeszcze nie kultowy), ale trudno tam trafić. Prowadzi go 3 Turków i trzeba czekać, bo nie ma się co spieszyć. Nie byłem tam jeszcze, ale dla zainteresowanych podaję adres - Boenigka 7A.Milczek pisze:Dwie sprawy:
Stawiamy browar kolego. Mamy nadzieje, ze w kebabowni.kamkustwo pisze:Ad2. Dowiedziałem się w zeszłym tygodniu, że jest w Olsztynie dobry kebab (chyba jeszcze nie kultowy), ale trudno tam trafić. Prowadzi go 3 Turków i trzeba czekać, bo nie ma się co spieszyć. Nie byłem tam jeszcze, ale dla zainteresowanych podaję adres - Boenigka 7A.Milczek pisze:Dwie sprawy:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.