[Kraków] 11.06 VETO, 3 bitwy, 1200 pkt
-
- "Nie jestem powergamerem"
Re: [Kraków] 11.06 VETO, 3 bitwy, 1200 pkt
Jeśli jest jeszcze miejsce, dopiszcie mnie..
A nie 11? :>
Tj. za tydzień?
Tj. za tydzień?
Chyba za tydzień jutro to są DMS
ewentualnie jesli 2 delikwentow bedzie chcialo s\zagrac scenariusz to mozna sie umowic 

Gra bez scenariuszy traci pazur 
Jak wyglada kwestia limitu miejsc, gdyby rozwazala sie do was wybrac garsc slazakow? Nic pewnego (bo sesja) ale zapytać wypada

Jak wyglada kwestia limitu miejsc, gdyby rozwazala sie do was wybrac garsc slazakow? Nic pewnego (bo sesja) ale zapytać wypada

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
moze bedzie lepsze niz Zielonki 

Nie az tak nie ma presji u mnie decyzja zapadlaby w piatek wieczor po ostatnich kolokwiachPiotrB pisze:Limit miejsc jest 12 - ale jeśli faktycznie byście się zgłosili i potwierdzili przyjazd to przeniesiemy turniej 200 m dalej na Dietla 64 do Steamland - tam by się mogło zmieścić i 300 osób

Ale jakbyscie w lipcu mysleli o jakims preGdansku i zgrali termin z SSem zeby nie nachodzily to postaram sie zorganizowac ekipe
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."