[Master] Wojna Światów - 19-20 listopada Poznań
Re: [Master] Wojna Światów - 19-20 listopada Poznań
Ja też liczę że uda mi się dojechać.
Kurde ostatnie pol roku wypadlem z hobby w ogole, ale jak sie uda to chociaz wpadne sie z wami napic troche
Roedor pisze:Ja też liczę że uda mi się dojechać.
Przez Tyfusowo jechać będzie?
+1 też jadę
A format dajcie z 4800 chociaż
Ostatnio zmieniony 27 paź 2016, o 11:24 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mi 4800 styknie (wejdzie drugie działo )Robson pisze:5500 ?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
O to chodzilo, zeby Ci nie weszło
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wyjme kawalerie to wejdzie ale chce kawalerie ;D więc nie wejdzie jedno działo do walki starczy-Qc- pisze:O to chodzilo, zeby Ci nie weszło
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Zielona Góra się stawia przynajmniej w składzie: Fedek, Karol, Snajper i ja. Na stronie już zapisani, można dopisać też tutaj do listy
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Wszystkim, którzy za spoko plan uważają post typu "dopisz mnie" przypominam, że zgłoszenia tylko przez stronę. Już teraz na całą imprezę mamy wyraźnie powyżej 200 graczy, więc liczba zgłoszeń na ostatnią chwilę, którą będziemy wstanie obsłużyć nie jest nieograniczona.
Zróbcie chociaż 35 osób. 25 osób nie spełnia nawet minimalnego wymogu na mastera.Żaba Wlkp pisze: Liczba miejsc ograniczona narazie do 25. Proszę o szybkie zgłoszenia to wtedy ta liczba pójdzie w górę;-)
Ja i Gąska będziemy Rejestracja na stronie będzie na dniach.
- Offspringman
- Kretozord
Dwie osób z Czarnych Wron też będą, na razie składamy rozpy