Pierwszy międzynarodowy Master T9A Herford 11-13.XI.2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Pierwszy międzynarodowy Master T9A Herford 11-13.XI.2016
Zapewne poziom turnieju nie szaleje. dunczycy zostali z tych sensownych teamów chyba
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Na Rosje, Laik 2, Konrad 2 (spierdolila mu cala kadra za stol ze swojego miscasta). Jurek 4, Guldur 5, Janus 20, Szaitis 17, kali 13, solo 6 albo 7. Traca 4 pkt do rosji. Graja z anglia nad ktora maja 20pkt przewagi chyba
always Vampire
Z Anglią wygrana Jak dobrze liczę 94 do 66
Odrobione, znów na pierwszym miejscu
http://tourneykeeper.net/Team/TKTeamlea ... px?id=1319
http://tourneykeeper.net/Team/TKTeamlea ... px?id=1319
Mi na stronie się jeszcze nic nie wyświetliło Dobrze niech cisną chłopaki!
Ruscy pokemons, zdobyli teraz 98 pkt, więc nasi muszą zdobyć 97, mając 2 pkt przewagi w ogólnej, jeśli dobrze to licze
No to mamy wygraną
Gratulacje chłopaki!
Jak widać na ojro nie bedzie łatwo.
Jarekk, kurwa, co to znaczy top1. Przepraszam ale jesli ktoś jest w top 3 to wiem o co chodzi, ale jak piszesz top1 to co to znaczy? Jestem pierwszy w nieokreślonym topie? Przestań to robic. Chyba, ze jestem za stary i czegoś nie kumam. Za moich czasów nie było top 1. Dżizas.
Jak widać na ojro nie bedzie łatwo.
Jarekk, kurwa, co to znaczy top1. Przepraszam ale jesli ktoś jest w top 3 to wiem o co chodzi, ale jak piszesz top1 to co to znaczy? Jestem pierwszy w nieokreślonym topie? Przestań to robic. Chyba, ze jestem za stary i czegoś nie kumam. Za moich czasów nie było top 1. Dżizas.
Gratulacje, good job.
@Druchii: chill, top1 znaczy się że jest po prostu najlepszy, czyli w tym przypadku robi najwięcej punktów z całej drużyny
@Druchii: chill, top1 znaczy się że jest po prostu najlepszy, czyli w tym przypadku robi najwięcej punktów z całej drużyny
czyli Polska i Rosja z czego kilku Rosjan regualarnie gra na naszych turniejach wiec chyba można powiedzieć, że tu jest centrum wszechświata