Bez bicia, powiem ze te ostatnie twoje wypociny strasznie mi sie podobają - był taki okres ze tak sie z malowaniem uwsteczniłeś ze porażka (ja jestem mega słąby w te klocki - coby sie nieburkali niektorzy ze sie znawca wzioł)
Jedynie co mi by pasowało to łuski na pegazie np. innym kolorem rozjasnić bo IMHO zdają sie takie niedomalowane ;p
Mi się tam czarodziejka podoba, zreszta pegaz też. Mam nadzieję że koelga przyejdzie pokazać figureczkedo Świebodzina wraz z jakimś naszym turniejem.
Taki model w armii mieć to duma.
Respect za pracę.
Ładnie, ładnie, z fotkami coraz lepiej, choć jeszcze ciemne
No i trochę małe te zdjęcia Może lepiej jedno pod drugim, ale szersze? Za duży model trochę, żeby robić kolaż w ten sposób, ale nie jest źle A co do samego malowania, to muszę sobie to na żywo obejrzeć. Z tego, co widzę, to bardzo ładna jest laska/różdżka, a szczególnie jej zwieńczenie z cieniowanymi skrzydełkami
Poza tym podstawka bardzo kontrastuje z całym modelem. Wiem, że pod całą armię masz takie podstawki, ale tutaj jakiś dodatek by się na niej przydał jeszcze
A tak w ogóle, to bardzo ładna praca, rozwijasz się i to bardzo mnie cieszy
Dołączam się do zachwytów i składam prośbę - daj zbliżenia czarodziejki co?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Bardzo fajny pegaz
Podoba mi się szczególnie grzywa i skrzydła (błony) . Czarodziejka też fajnie wyszła . Podstawka taka inna ale git .Jedynie za ciemna skóra troche .... ale to szczegół