Na pewno jesteś Tomku szczęśliwym posiadaczem oryginałów, no ja nie mam takich możliwości finansowych , poza tym to jedyny BC jakim będę grał:P więc musi być niepowtarzalny
Super te Twoje Chaos Dwarfy!!
Tylko ten centaur taki .. inny ale nawet fajny
Ja niedługo zacznę robić moich ChD to będe wrzucał fotki, ale najpierw muszę jakąś masę modelarską zdobyc bo ostatnio nie było w sklepie (ale chyba nie będę kupował gs'u tylko jakieś inne tańsze cuś )
Cieszę się, że komuś się podobają:) Trochę pracy w nie włożyłem, BSB miał być zwałowy -Ludzie sie śmieją z niego ale mnie to nie irytuje, bo miał być zabawny. Co do green stuffu to wcale nie jest taki drogi, a jest chyba najlepszy..., czekamy na Twoje prace - powodzenia.
No jak na tego centaura za pierwszym razem spojrzałem (jakiś czas temu) to sobie pomyślałem:
'a co to wogóle jest? ni to centaur ni pojazd jeżdżący..'
Ale jak mu się bliżej przyjrzeć to jest fajny -może wszyscy też tak patrzą i tak myślą tylko sie nie przyglądają
A gs nie jest drogi? A ile on właściwie kosztuje? Bo zdaje mi się że 40zł, ale teraz zobaczyłem na cytadeli że 25 (a to już nie jest tak dużo).
Podciągnę temat do góry bo muszę skomentować tą armię
Widać wielki wysiłek włożony w tworzenie tej armi. Udało Ci się zrealizować zamierzenie syberyjskiego klimatu z tymi czapeczkami etc. Cała armia prezentuję się naprawdę ładnie i mi bardzo przypadła do gustu. Co by tu nie mówić troche godzin na nią poświęciłeś ;P Każdy pomysl (łączne z centaurem) przypadł mi do gustu ( no może ten jugger zbyt groteskowo wygląda). Cholera żałuję że nie popatrzyłem na Twoją armię jak "NU Magic" był , nastepnym razem ją nie ominę ;] Powodzenia i czekam na więcej!!
Pozdro!!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Hello Jagal, a nie było cie na turnieju w Bydzi w marcu?? Kurcze, mam teraz problem, bo mi się nie chce wziąć za malowanie tej masy (jakieś 200 modeli)... Chyba bejcingiem dzięki za komentarz Pozdro
Dawno nic nie wrzucałem Oto wipy boarcentaurów, w 3 ed. CHD były częścią szeroko pojętego chaosu (podręcznik slave to darkness) i były tam właśnie dziko centaury, wg. fluffu niewolnicy wykorzystywani jako siła pociągowa (w przypadku machin typu tenderizer siła pchająca
Ja używać ich będę jako bullcentaurów.
Dokładnie, 5 ed modele są swietne, ale nie do podrobienia, a konwertowanie ich z kucyków, to troszkę profanacja, modeli krowich nie ma, więc zostały dziki
Nie przesadzaj Nijlor Ja robie Bulle z BfSPasowych kucyków (a także z tych z boxa górników 7ed.) i pomijając fakt cięcia strasznych ilości plastiku robi się je całkiem przyjemnie