[MASTER] Orcze Gniazdo 20-21.05
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 20-21.05
Up wpłat (co do zgloszen z rozpami będę przesyłal potwierdzenia od przyszłego tygodnia).
Co do oceny malowania:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=21135
Osoby ktore będą miały niemalowane figurki mogą nimi grać ale otrzymują 0 pkt za malowanie.
Co do proxow są oczywiście niedozwolone (co do konwersji, zamienników lub soft proxow typu silvery za dragonow poproszę o zdjęcia na maila ze zgloszeniami do akceptacji).
Co do oceny malowania:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=21135
Osoby ktore będą miały niemalowane figurki mogą nimi grać ale otrzymują 0 pkt za malowanie.
Co do proxow są oczywiście niedozwolone (co do konwersji, zamienników lub soft proxow typu silvery za dragonow poproszę o zdjęcia na maila ze zgloszeniami do akceptacji).
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
paringi spoko; rozpy nieJarekK pisze:Czy będą udostępnione rozpiski przed turniejem oraz paringi wcześniej?
jak już coś to mam nadzieję że na maila, a najlepiej wcale:D
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Mniej więcej wiadomo, kto ma szanse bycia w kadrze. Będzie to jakieś 10 osób max? Tylko tym osobom realnie publikacja rozpisek może zaszkodzić. Rozpiski reszty można chyba rozesłać, a na turnieju, jeśli komuś zależy, może podejść do tych 10 osób i poprosić o pokazanie rozp. W ten sposób można i mieć pogląd na aktualną metę w Polsce, i nie zdradzać najtajniejszych tajemnic repy. Selekcjoner/rzy mogą pewnie taką listę ~10 osób zrobić w 5 minut. Takie rozwiązanie chyba nikogo nie krzywdzi?
Co Ty stary, tam są takie zaskakujące kminy jak Demon z Herford
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kto poratuje troglodonem?zaplata w wiadomej walucie.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
To jest spoko opcja. W tym roku część osób ma bardziej sidowane pomysły, albo na jakiś mykach i lepiej byłoby gdyby wszyscy za granicą o nich nie wiedzieliJarekK pisze:Mniej więcej wiadomo, kto ma szanse bycia w kadrze. Będzie to jakieś 10 osób max? Tylko tym osobom realnie publikacja rozpisek może zaszkodzić. Rozpiski reszty można chyba rozesłać, a na turnieju, jeśli komuś zależy, może podejść do tych 10 osób i poprosić o pokazanie rozp. W ten sposób można i mieć pogląd na aktualną metę w Polsce, i nie zdradzać najtajniejszych tajemnic repy. Selekcjoner/rzy mogą pewnie taką listę ~10 osób zrobić w 5 minut. Takie rozwiązanie chyba nikogo nie krzywdzi?
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Też uważam, że to bardzo dobra opcja. Z punktu widzenia rozwoju systemu, badanie popularności i wyników armii bez wiedzy o tym, jak wyglądają rozpiski, może przynieść cokolwiek mylne wnioski.
Inna sprawa, czy ktoś to w T9A aż tak kompleksowo ogarnia ale wciąż mam nadzieję
Inna sprawa, czy ktoś to w T9A aż tak kompleksowo ogarnia ale wciąż mam nadzieję
Uprawa warzyw od 1997 roku
Up listy (są tam tylko osoby ktore opłaciły juz wejsciowke).
Przypominam że punktowane zgłoszenia do 16.05
Co do rozpisek - udostepnie je wszystkim uczestnikom turnieju.
Przypominam że punktowane zgłoszenia do 16.05
Co do rozpisek - udostepnie je wszystkim uczestnikom turnieju.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To lista osób które wplacily przedpłate - jak na Ponad 2 tygodnie przed turniejem to naprawdę niezła liczba l.Klaudel pisze:21 osob zapisanych? cos to cienko wyglada
Co do frekwencji - spodziewam się podobnej do zeszłorocznej.
Zawsze 3/4 zgloszen jest na 10 minut przed polnocą
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."