[MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Re: [MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Panowie mam prośbę w przyszłym roku sprawdźcie terminaż ferii zimowych i rozważcie ustalenia terminu turnieju w pierwszym wekendzie po feriach.
23-24.02.2019 jest ostatnim weekendem ferii dla 5-ciu województw.
Nie wiem czy tydzień później nie byłby lepszą datą.
Ja osobiscie będę wracał z rodzinką z ferii więc na bank odpadam.
Musieliby nie organizować turniejów przez półtorej miesiąca bo cały czas komuś się zaczynają albo kończą feriecluzoe pisze:Panowie mam prośbę w przyszłym roku sprawdźcie terminaż ferii zimowych i rozważcie ustalenia terminu turnieju w pierwszym wekendzie po feriach.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Pytanie odnośnie wyżywienia. W sobotę jest tylko żurek a w niedzielę strogonov. Nie dało by się zrobić jakiegoś obiadu w sobotę dla tych co nie nocują? Lepiej zjeść coś treściwego w dzień gdzie gramy 3 bitwy a pożywną zupę i 200 gram dobrze zmrożonej substancji w trakcie niedzieli.
Odpowiedzieliśmy na wszystkie maile i PMki na forum, dziękuję za cierpliwość i przepraszam za zwłokę, sytuacja się już nie powtórzy. Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy już nam zaufali i zarezerwowali uczestnictwo w turnieju
Zwróćcie proszę uwagę, że do 01.02 jest termin punktowanych wpłat za rejestrację na turniej oraz gwarantowanego noclegu. Myślę też, że posiłki dla osób nienocujących na miejscu nie będą problemem.
Zwróćcie proszę uwagę, że do 01.02 jest termin punktowanych wpłat za rejestrację na turniej oraz gwarantowanego noclegu. Myślę też, że posiłki dla osób nienocujących na miejscu nie będą problemem.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Update listy zgłoszonych, mamy wpłaty rejestracyjne za 12 teamów. Przypominam, że do 1.02 zbieramy punktowane wpłaty za rejestrację oraz wpłaty za hotel. Szczególnie ważna jest kwestia hotelu, po tym terminie naturalnie dołożymy wszelkich starań, żeby warunki finansowe się nie zmieniły, ale nie możemy tego zagwarantować.
Serdeczna prośba o jednego maila ze zgłoszeniem całej drużyny i najlepiej w tym samym wątku - z zamówieniem na noclegi, będzie łatwiej ogarniać.
Błażej lub Mojżesz - odezwijcie się proszę na PW, bo na tą chwilę nocujecie, ale nie wiem w jakim teamie jesteście i nie wpłaciliście opłaty rejestracyjnej
Gwoli ścisłości - naturalnie bezzwrotne są wpłaty miejsc 1-32. W przypadku dokonania przedpłaty przez drużynę nr 33+, zwrócimy kasę w umówionym terminie.
Serdeczna prośba o jednego maila ze zgłoszeniem całej drużyny i najlepiej w tym samym wątku - z zamówieniem na noclegi, będzie łatwiej ogarniać.
Błażej lub Mojżesz - odezwijcie się proszę na PW, bo na tą chwilę nocujecie, ale nie wiem w jakim teamie jesteście i nie wpłaciliście opłaty rejestracyjnej
Gwoli ścisłości - naturalnie bezzwrotne są wpłaty miejsc 1-32. W przypadku dokonania przedpłaty przez drużynę nr 33+, zwrócimy kasę w umówionym terminie.
I update, 15 teamów potwierdzonych wpłatami. Pamiętajcie, że hotel również jest do potwierdzenia do 1.02.