Selekcja kadry 2018/19
Moderator: swieta_barbara
Re: Selekcja kadry 2018/19
Tak, można też pisać do mnie albo do Rinca pw, ale raczej lepiej do mnie bo ja mam u siebie dokument z zamówieniami ;]
Booki do 0.205 już są, więc zapraszamy tym bardziej kandydatów do kontaktu i konsultacji na temat rozp ;]. Zmiany są raczej nieliczne, ale może mogą otworzyć nowe potencjalne kombinacje.
A już w kolejny weekend pierwsza okazja, żeby się wykazać i powypełniać śliczne ankietki - Świdnik. Rince na miejscu ogarnie temat, więc nie musicie nic drukować, wszystko będzie na Was czekało.
A już w kolejny weekend pierwsza okazja, żeby się wykazać i powypełniać śliczne ankietki - Świdnik. Rince na miejscu ogarnie temat, więc nie musicie nic drukować, wszystko będzie na Was czekało.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2018, o 13:03 przez Abrasus, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba wyprzedzasz trochę czasoprzestrzeńAbrasus pisze:Booki do 0.205 już są, więc zapraszamy tym bardziej kandydatów do kontaktu i konsultacji na temat rozp ;]. Zmiany są raczej nieliczne, ale może mogą otworzyć nowe potencjalne kombinacje.
A już w ten weekend pierwsza okazja, żeby się wykazać i powypełniać śliczne ankietki - Świdnik. Rince na miejscu ogarnie temat, więc nie musicie nic drukować, wszystko będzie na Was czekało.
ten weekend jeszcze trwa, Świdnik jest w następny weekend
W pierwszym poście pełna lista kandydatów. Wszystkim zaangażowanym życzymy powodzenia na tegorocznych turniejach.
A tymczasem zbieramy zapisy na Herford, jeśli ktoś chce wiedzieć więcej o imprezie to zapraszamy tutaj:
https://www.worldteamchampionships.com/
Do 20 grudnia zachęcamy wszystkich chętnych do wyjazdu kandydatów to zgłaszania się do nas, żebyśmy mogli spokojnie porozdzielać miejsca w teamach.
A tymczasem zbieramy zapisy na Herford, jeśli ktoś chce wiedzieć więcej o imprezie to zapraszamy tutaj:
https://www.worldteamchampionships.com/
Do 20 grudnia zachęcamy wszystkich chętnych do wyjazdu kandydatów to zgłaszania się do nas, żebyśmy mogli spokojnie porozdzielać miejsca w teamach.
nOOOO Brakuje tylko Ciebie i PySza!Danrakh pisze:Wow, jest z kogo wybierać, Wujek wraca do kadry, Lipek się wreszcie przełamał, nawet Klopsik wystartował, normalnie klęska urodzaju
xYz
Bardzo nas cieszy zainteresowanie i motywacja kandydatow. To bedzie ciekawy sezon, a my zrobimy wszystko co w naszej mocy, zeby wybrac najlepszych. Powodzenia!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Nie suchar, tylko naprawdę wspominał o tym ostatnio i czy by nie zrobić drugiego podejściaLaik pisze:suchar sprzed 7 latAndrzej pisze:Solo wspominał coś ostatnio, ze ma znajomego z busem
Bo generalnie to idea jest spoko, tyle że trzeba by bylo podpisać umowę z prawdziwą firmą transportową, a nie ze szfagrem przy wódce
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.