STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007
ja zawsze jestem trzeźwy.LinuX pisze:lol Malal sędzią głównym...
PS: Pawełek Koszowski będzie trzeźwy??? Nie wierzę...
Chyba nie przyjadę...
Chyba że malowanie będzie oceniał Koszu i będę miał armie/sojusznika/kase...
a malowanie będzie oceniał średni koszu (chyba).
kolejny..? ; P
Sumeczku: chyba w listopadzie wybiore Poznan, tam mnie mozna wyzywac do woli (; na dwa mastery mi dziewoja nie pozwoli, ani portfel ani mama i w ogole to no future
A jak nie, to w Lodzi tez postaram sie byc <; ale to by bylo nieuczciwe, jakbysmy u Ciebie mieli sie potykac;P
Sumeczku: chyba w listopadzie wybiore Poznan, tam mnie mozna wyzywac do woli (; na dwa mastery mi dziewoja nie pozwoli, ani portfel ani mama i w ogole to no future
A jak nie, to w Lodzi tez postaram sie byc <; ale to by bylo nieuczciwe, jakbysmy u Ciebie mieli sie potykac;P
Prawda to by było nieuczciwe, ale TruePunk napewno będzie zabawne.TruePunk pisze:kolejny..? ; P
Tak wogóle pozdrów Buraka ode mnie.
A co do naszego challenga... cóż... może i ja wybiorę poznań, kto wie, chociaż wiesz Wrocław jest teraz na topie. Napewno wcześneij czy późneij sie spotkamy, a wtedy - Buhahahaaahhahahaa - Bój się !!!! Moje jaszczurki ci nie popuszczą.

mam pytanie - eshin w sojuszu dostaje punkty za wszystkich zabitych herosow wroga, czy sa jakies specjalne turniejowe uscislenia?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
no tak... a jak mag sie wysadzi z miscasta? a jak ucieknie od paniki wzbudzonej przez swoj oddzial? a jak jedna rane zada eshin, druga sojusznik? a jak ucieknie od walki z oddzialem szczurow i sojusznika?

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Musze sie zastanowic...kusi pojscie latwiejsza droga czyli zawsze jak zginie to macie pkt ale to takie.....niesprawiedliweGobos pisze:no tak... a jak mag sie wysadzi z miscasta? a jak ucieknie od paniki wzbudzonej przez swoj oddzial? a jak jedna rane zada eshin, druga sojusznik? a jak ucieknie od walki z oddzialem szczurow i sojusznika?

Hehe, pozwoliłem sobie z rana zażartować.Paffeu pisze:właściwie to pytanie było jasne, tylko Remo mnie zmylił![]()

Ja też mam pytanie, chodzi o sposób wystawiania jednostek. Czasem na turniejach par przeciwnicy żądają wystawiania po dwie jednostki (moją i sojusznika) za jedno wystawienie mimo, że ani w regulaminie turnieju ani w RB nic o tym nie ma. Jak będzie na Strategiconie? Czy może są jakieś ogólne uściślenie sędziowskie gdzie jest to zapisane?