Marek G - Ekwitania update Ordosi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Marek G - Ekwitania update Fey Courtier
Dzięki . Żywica... jak próbowałem odgiac to ułamalem i dałem sobie spokój. To nie Green Knight tylko Beorn, biegacz mag bez skrzydeł z nowej bretki (armour 5+, ward 4+). Lepszego gościa do WYSIWYG nie mogę sobie wyobrazić .
- swieta_barbara
- habydysz
Mogłeś championkę zrobić rudą. Fajnie, że cycki zakryte, nie lubię golizny na modelach.
Co to za modele?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Świetny ten sztandarowy.
Będziesz testował jakąś koncepcję latającego bsb?
Będziesz testował jakąś koncepcję latającego bsb?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Równy, wysoki, czysty poziom, bardzo ładne, niekrzykliwe przejścia na figurkach. Miło się ogląda zdjęcia i armię na stole.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Dzięki za komentarze. Całej armii w ciemnej kolorystyce czerwono-czarnej nie będzie, bo dla mnie Bretka musi być kolorowa .
Udało mi się natomiast skończyć oddział Knights Penitent. Ich wyrożnikiem jest to, że są w ciemnych barwach (w końcu pokutnicy) oraz brak tarcz (a przynajmniej brak widocznych tarcz z przodu). Starałem się też ograniczyć złote ozdobniki i powybierać im tobołki ze świecami. Wprawne oko dostrzeże dwóch rycerzy produkcji Norba Miniatures (konie pozostawiłem jednak ze stajni GW).
Udało mi się natomiast skończyć oddział Knights Penitent. Ich wyrożnikiem jest to, że są w ciemnych barwach (w końcu pokutnicy) oraz brak tarcz (a przynajmniej brak widocznych tarcz z przodu). Starałem się też ograniczyć złote ozdobniki i powybierać im tobołki ze świecami. Wprawne oko dostrzeże dwóch rycerzy produkcji Norba Miniatures (konie pozostawiłem jednak ze stajni GW).
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2024, o 09:02 przez Marek G, łącznie zmieniany 1 raz.
- swieta_barbara
- habydysz
Malownicze te dzidy. Ja bardzo polecam pręty z brązu zgodnie z tym tutorialem:
https://splayedpaintbrush.com/2014/06/2 ... ar-shafts/
https://splayedpaintbrush.com/2014/06/2 ... ar-shafts/