I tu sie mylisz - strona to takze najaktualniejsza OFICJALNA baza nadchodzacych imprez, linkownia, i powiekszajacy sie zbior uslug mailowych - np. informator turniejowy, info o pozycji w rankingu. O IE 7 ci napisalem- pikus, wieczorem bedzie ok, jak usiade przy kompie z IE7.MKG pisze: Pomijając szatę graficzną i to że rozjeżdza się pod IE (wysłałem screenshota na maila), nie wątpię że jest skomplikowana i nowoczesna.
Funkcjanalnie: cóż, jak sam w nazwie zauważyłeś jest to ranking ligowy - świetnie wykonany, ale TYLKO ranking. Fora są na BP, a LL na Nowej Gildia. Nie ma pewnego, OFICJALNEGO, źródła informacji, newsów, banerów, innych form promocji, czy chociażby domeny kojarzącej się z ligą. Wszystkiego tego, co czyni serwis społecznościowy.
A ze fora sa porozrzucane - to moim zdaniem dobrze - oba fora sa rozne, pomimo jednego tematu i DOBRZE, bo kazdy moze wybrac to, co mu bardziej odpowiada. Bannery ? To jest juz do rozwazenia - ja osobiscie uznalem, ze lepsza forma promocji imprez sa linki do regulamin i temtow na forach.
Co do przyszlosci - w planach mam zbudowanie profili graczy umozliwiajacych personalizacje, wersje wielojezykowe i mozliwosc oceniania turnieju przez jego uczestnikow. A w dalekiej przyszlosci - probe uruchomienia wersji europejskiego rankingu(ale to perspektywa 2 lat)