gotowy monolit :) hehe top week :) szpannnn
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
z kerimem wszytsko sobie wyjasnilismy. z calym szacunkiem nic nei opwiniennem tylko moglbym w zasadzie nawet mysalem czy by mu jakiego ladnego malego prezentu nie sprawic w ramach przeprosin
co do roznicy w malowaniu.
orka on i wy chcilismy w kilka dni.
monolit malowalem jakies 5 tyg jesli nei wiecej.
pozdrawiam.
co do roznicy w malowaniu.
orka on i wy chcilismy w kilka dni.
pozdrawiam.
monolit jest bardzo bardzo spoko !! z podkresleniem na bardzo praca trzyma poziom i pomimo nienasyconych kolorow jest bardzo fajna ... mysle ze klient bedzie zadowolony ^^"
ten zielony będziesz malować czy zostawisz? (kryształy, warp itd). bo nie przystają zdecydowanie do reszty modelu:) no i jakiś SL?;] albo jakaś lampka w środku:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dla mnie bomba! Widac ze naprawde duzo roboty wlozyles w ten model a ze nie nalzey do najmniejszych to tym bardziej brawa sie naleza.
podtrzymuje moja opinie, ze robi ogromne wrazenie Jedyne co mi sie nie podoba, to te zielone krawedziowanie w niektorych miejscach. Czasem jest niedokladne ('wychodzi za linnie') i momentami przejscia sa za szybko robione. Wszystko pozostale na prawde trzyma poziom!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zdecydowanie w40k lepiej Ci Siasku wychodzi , nieklimatyczni ultramarini tez bardzo fajnie wygladaja...Skavenblight pisze:Gdyby nie to, że masz 16 lat, napisałabym Ci, że po stworzeniu takiego dzieła możesz już spokojnie umrzeć
A tak serio - zdaje mi się, że to najlepsze, co do tej pory stworzyłeś. I wiesz co? Zajmij się raczej 40k, bo lepiej Ci wychodzi.
Brawo!
dziekuje wszystkim za mile slowa naprawde fajnie sie troche nad soba ponarcyzowac.
http://www.coolminiornot.com/172181
pod tym linkiem znajdziecie monolit na cmonie. fajnie by bylo gdybycie wpadli i zostawili tam cos po sobie ale oczywiscie wolna wola
to gotowe foto monolitu. tak, troche male wiem ale cmon i photobucket same troche zmniejszaja.
pozdrweiam wszystkich i jeszcze raz dziekuje
[/url]
http://www.coolminiornot.com/172181
pod tym linkiem znajdziecie monolit na cmonie. fajnie by bylo gdybycie wpadli i zostawili tam cos po sobie ale oczywiscie wolna wola
to gotowe foto monolitu. tak, troche male wiem ale cmon i photobucket same troche zmniejszaja.
pozdrweiam wszystkich i jeszcze raz dziekuje
[/url]
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, o 13:00 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
to teraz chyba wszystko juz dzialaSykstus pisze:No dobra, ale gdzie ten link jest ??
bonczek- ja w porownaniud ot akich ludzi jak hash (...) milosz, robal, demi, alvan, raptaparat tez umiem cale G.
skavenblight- dzieki, ale jeszcze cos ladnego w zyciu chcialbym namalowac
pozdrawiam.
własnie to dodaje mega smaczek do modelu!!Guard pisze:Jak dla mnie to za dużo na nim naciakałeś tych freehandów. Duży plus za wytrwałość ale co za dużo to nie ładnie
Model zajebisty ten kryształ IMO większe kontrasty powinien zawierac;) Tak czy siak impressive.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
krysztal jest z takiego plastiku zielonego przezroczystego. mi sie on srendio podoba no ale.. nsz klient nasz panJagal pisze:własnie to dodaje mega smaczek do modelu!!Guard pisze:Jak dla mnie to za dużo na nim naciakałeś tych freehandów. Duży plus za wytrwałość ale co za dużo to nie ładnie
Model zajebisty ten kryształ IMO większe kontrasty powinien zawierac;) Tak czy siak impressive.
coolmini z powodu zbyt duzej wielkosci foto odrzucila poprzedni monolit.
ten link juz chyba powinien dzialac
http://www.coolminiornot.com/172208
Mnie sie podoba bardzo fajny monol
pełen szacun za wytrwaloscSiasek pisze:
Jak go zobaczyłem gotowego to mi szczena opadla i spadlem z krzesla, ale teraz jak na niego dluzej popatrzylem to powiem ze te paski mi sie tak srednio podobaja.
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
To już chyba powiedział Tomash, ale powtórzę: po kapitanie Haku myślałem, żeś zwykłym przeciętniakiem z manią wielkości
Dobrze, że widząc teraz Twoje prace moje zdanie się zmienia.
Świetny monolit. Mi się bardzo podoba. Może tylko bym bardziej pokrawędziował na biały ten kryształ w środku, ale to już taka moja wizja. Ogólnie świetna praca Brawo
Dobrze, że widząc teraz Twoje prace moje zdanie się zmienia.
Świetny monolit. Mi się bardzo podoba. Może tylko bym bardziej pokrawędziował na biały ten kryształ w środku, ale to już taka moja wizja. Ogólnie świetna praca Brawo