HE Army Deal
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Angelous
I zaóważ jaki to wszystko ma wpływ na to jakie miejsca są zajmywane przez polaków na mistrzostwach świata w battlu,o ile się orjętuje to przez ostatnie 2 lata niezeszliśmy z podium.I osobiście niemam nic przeciwko graniu na przegiętych rospiskach,no bo jaki stawiasz sobie pierwszorzędny cel w bitwie?No chcesz wygrać to chyba normalne,aczkolwiek niejestem zwolennikiem zagrywek typu wałowania czy pływania regimentami które miałyby pomóc w zwycięstwie,fair play się trzeba trzymać,bo bitwa wogóle traci na sęsie.
I zaóważ jaki to wszystko ma wpływ na to jakie miejsca są zajmywane przez polaków na mistrzostwach świata w battlu,o ile się orjętuje to przez ostatnie 2 lata niezeszliśmy z podium.I osobiście niemam nic przeciwko graniu na przegiętych rospiskach,no bo jaki stawiasz sobie pierwszorzędny cel w bitwie?No chcesz wygrać to chyba normalne,aczkolwiek niejestem zwolennikiem zagrywek typu wałowania czy pływania regimentami które miałyby pomóc w zwycięstwie,fair play się trzeba trzymać,bo bitwa wogóle traci na sęsie.
jasne ze armie stworzone do maksymalnej siły wygrywają i wcale sie nie dziwie ze polska wygrywa- przy tym co na stol wystawiają chociazby angole??.. ... tyle ze cala reszta swiata pewnie troche z pozałowaniem patrzy na POLSKI styl gry:) .. ... a jesli pytasz o mój cel?... hmmm... nie robiłbym zielonoskórych takich jak opisuje się ich w ksiązce jesli chodziloby mi o wygrywanie...
Jesli zdarzy mi sie taką armią wygrac w dodatku to dopiero bede miał frajde...
Warto o tym pomyslec..
Pozdrawiam
kwestii wałowania to wogole nie poruszam - zenada jak dla mnie
Jesli zdarzy mi sie taką armią wygrac w dodatku to dopiero bede miał frajde...
Warto o tym pomyslec..
Pozdrawiam
kwestii wałowania to wogole nie poruszam - zenada jak dla mnie
Angelus, nie martw sie stylem gry Polski - podobno Włosi graja podobnie do nas.. tzn maja jeszcze mocniejsze rozpiski 

w jakim sensie ? "mocniejsze"Asassello pisze:Angelus, nie martw sie stylem gry Polski - podobno Włosi graja podobnie do nas.. tzn maja jeszcze mocniejsze rozpiski

a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Ja bym chciał kiedyś zobaczyć jakąś włoską rospiske.
Niemam nic przeciwko grania klimatycznymi rospiskami,ale w raczej towarzyskich bitwach,na turniejach jak najbardziej powinno się przeginać,no bo jednak się idzie się troche powygrywać,ale oczywiście niewałować z tego powodu,bo jest to zwykłe chamstwo i tyle,co tu komentować,a jak się przegra,trudo się mówi,kombinuje się dalej.
Niemam nic przeciwko grania klimatycznymi rospiskami,ale w raczej towarzyskich bitwach,na turniejach jak najbardziej powinno się przeginać,no bo jednak się idzie się troche powygrywać,ale oczywiście niewałować z tego powodu,bo jest to zwykłe chamstwo i tyle,co tu komentować,a jak się przegra,trudo się mówi,kombinuje się dalej.
przejrzyj rozpiski z EURO - to najlepsze porownanie - bo wszyscy mieli ten sam comp-score.. (choc tam byli sami dobrzy gracze i mogli miec czasem rozpiski odpowiednio wysajdowane
)

Włosi nie mogli mieć mocniejszych rozpisek od naszych bo nasze wysiskają z armii 101% powera. Naszego poziomu PG nie da się już przeskoczyć. Nie mówię że jestem dumny PG charakteru Polaków, ale takie są fakty.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
a IMO jest odwrotnie niz piszesz..Fensir pisze:W zasadzie racja. Oni mogą od nas lepiej grać, ale my mamy lepszy PG

http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13Asassello pisze:niech mi ktos w koncu rzetelnie odpowie co bedzie w tym drugim batalionie ze wsparciem - bo znam dwie wersje
jedna z plotek z warseera - 2 magów, 2 nobli, rydwan, smok
a druga ze strony GW w USA - ale tam to jest jakis smiech na sali - bo pokazuja obecny batalion - jakies SH, bolce ..itp i to ma byc wsparcie?
wierze ze to bedzie tak jak napisali na warseerze - wtedy z checia to kupie..
więc właśnie
wszystko fajnie.. tylko cena jak dla mnie jest zaporowa :/
moze jest to super okazja i wychodzi taniej niz jakby kupowac oddzielnie, ale ja 3/4 rzeczy z tego nie potrzebuje
sa to prawie wszystkie nowe figsy jakie wychodza do HE - pod wzgledem kolekcjonerskim całkiem ciekawe.. pod wzgledem gry mało oplacalne
i jeszcze jedno .. nazywa sie to "The High Elf Spearhead" i kosztuje 130 funtów.
nie wiem czy ma to zastapic ten battalion reinforcement.. cz tez jest to zupelnie inny produkt.. w liscie wydawanych pudeł przez GW istnieje przeciez ten batalion wsparcia i to po nizszej cenie
moze jest to super okazja i wychodzi taniej niz jakby kupowac oddzielnie, ale ja 3/4 rzeczy z tego nie potrzebuje

sa to prawie wszystkie nowe figsy jakie wychodza do HE - pod wzgledem kolekcjonerskim całkiem ciekawe.. pod wzgledem gry mało oplacalne

i jeszcze jedno .. nazywa sie to "The High Elf Spearhead" i kosztuje 130 funtów.
nie wiem czy ma to zastapic ten battalion reinforcement.. cz tez jest to zupelnie inny produkt.. w liscie wydawanych pudeł przez GW istnieje przeciez ten batalion wsparcia i to po nizszej cenie

- Szrederator
- Chuck Norris
widzieliście to?? http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13