Panie ladny moze ja nadaje sie do pomocy nazywam sie Inferno mam 19 wiosenek i wlasnie fascynuaj mnie figurki?Dastor pisze:Nikt wam nie pomoże bo jesteście brzydcy.
Witamy się
Jestem Motyl, mam 13 lat a figurki zbieram bodajże od 4 lat (lotr ), w battla gram od roku z pół roczną przerwą.
Wychilluj Rapta :)
dobrydzien zwe sie kuba i mam prawie 14 lat, WH 40000 zbieram od dawna , WHFB od 3 miechow. moja armia to TK, mieszkam w anglii.
jak bede mial gromie Tk to mam w planach zakupy Wood Elves, mam 5 tysieczna armie Space Marines jakby cos ale WHFB i tak jest lepszy...
jak bede mial gromie Tk to mam w planach zakupy Wood Elves, mam 5 tysieczna armie Space Marines jakby cos ale WHFB i tak jest lepszy...
Dostaniesz lancą przez łeb
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, o 10:48 przez Zox, łącznie zmieniany 1 raz.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- Corvus Albus
- Kretozord
Witam wszystkich kolejny miłośnik WFB przybył. Powrót do WFB po 2 latach, studia się skończyły można grać xD mniej imprez więcej figurek :>.
Skoro coraz więcej osób tu się wita, to też może ja.
Krzysiek "Mithril" z Zabrza, pozdro dla ekip z Zabrza, Gliwic (dla Karla1299) oraz Katowic
Krzysiek "Mithril" z Zabrza, pozdro dla ekip z Zabrza, Gliwic (dla Karla1299) oraz Katowic
Dworzec, Gliwice. Mithril: Hej, Młody czy tutaj gwałcą?? Młody: Nie! Dzisiaj jest wtorek:)