Zwierzoludzie Piety
Moderator: Dibo
Re: Bestie Piety (up 02.01.2010)
Skończona cała trójka:
Przesiadka na mniejsze podstawki plus doklejone tarcze. Na szczęście miałem tylko 11 ungorów zrobionych do tej pory:
Przesiadka na mniejsze podstawki plus doklejone tarcze. Na szczęście miałem tylko 11 ungorów zrobionych do tej pory:
fajne zwierzaki, minosy najlepsze
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
twoja armia ma świetny klimat
Malowanie bardzo solidne, a co najważniejsze dokładne.
Malowanie bardzo solidne, a co najważniejsze dokładne.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wow, jakie pozytywne komentarze!
Ale ciągle za mało mnie, dlatego do poniższego zestawu plastików doszedł jeszcze batalion:
Na razie udało mi się wyskrobać same gory i ungory, w sumie 90 figurek:
Masakra ile to czasu zajmuje, ale sam się skazałem usuwaniem nadlewek z każdej części.
Ale ciągle za mało mnie, dlatego do poniższego zestawu plastików doszedł jeszcze batalion:
Na razie udało mi się wyskrobać same gory i ungory, w sumie 90 figurek:
Masakra ile to czasu zajmuje, ale sam się skazałem usuwaniem nadlewek z każdej części.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Drakkainen
- "Nie jestem powergamerem"
Chcemy więcej Chcemy Więcej !!!!!
Nie wiem jak reszta ale ja chcę
Nie wiem jak reszta ale ja chcę
Bardzo podoba mi się pomysł zrobienia ungorom tak cemnych skór, efekt jest naprawdę niezły .
No i podziwiam samozaparcie i chęć dłubania przy figsach. Ja po prostu ładuję kolory podstawowe i topię w washach .
No i podziwiam samozaparcie i chęć dłubania przy figsach. Ja po prostu ładuję kolory podstawowe i topię w washach .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Wszystko robi wrażenie
Zagrać przeciwko twojej armii było by naprawdę super
Zagrać przeciwko twojej armii było by naprawdę super
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?