Kolejny test polityczny (;
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wybaczcie że odkopuje temat, ale dopiero teraz znalazłem ten test. Bardzo ciekawe pytania. I mi też wyszło zgodnie z poglądami:
Tradycjonalizm: - 64%
Wolność gospodarcza: -26%
Wolności obywatelskie: +34%
Socjaldemokrata.
Następnie spojrzałem na partie polityczne w polsce reprezentujące ten nurt i się trochę zdziwiłem. Polskie partie lewicujące wpisane w ten format średnio oddają moje poglądy :/ Dziwne...
Tradycjonalizm: - 64%
Wolność gospodarcza: -26%
Wolności obywatelskie: +34%
Socjaldemokrata.
Następnie spojrzałem na partie polityczne w polsce reprezentujące ten nurt i się trochę zdziwiłem. Polskie partie lewicujące wpisane w ten format średnio oddają moje poglądy :/ Dziwne...
Ostatnio zmieniony 3 gru 2007, o 17:06 przez Izo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tradycjonalizm +58%
Wolność gospodarcza +44%
Wolności obywatelskie +16%
neokonserwatyzm. generalnie mniej wiecej sie zgadza, tylko nie wiem na jakiej podstawie PiS reprezentuje ten kierunek
Wolność gospodarcza +44%
Wolności obywatelskie +16%
neokonserwatyzm. generalnie mniej wiecej sie zgadza, tylko nie wiem na jakiej podstawie PiS reprezentuje ten kierunek
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Tradycjonalizm - 12%
Wolność gospodarcza - 19%
Wolności obywatelskie - 27%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Ni cholery mi to "chrześcijańska" nie pasuje... Jakby to moja była katechetka zobaczyła...
Wolność gospodarcza - 19%
Wolności obywatelskie - 27%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Ni cholery mi to "chrześcijańska" nie pasuje... Jakby to moja była katechetka zobaczyła...
No słuchaj moje poglądy ma reprezentować SLD... Jak dla mnie twórcy testu nie wzięli pod uwagę chyba "polskich realiów politycznych", gdzie na papierze być może PiS wpisuje się w neokonserwatyzm, ale coż... Na papierze. Podobnie jest z wieloma innymi partiami ^^Gobos pisze: neokonserwatyzm. generalnie mniej wiecej sie zgadza, tylko nie wiem na jakiej podstawie PiS reprezentuje ten kierunek
Kilka razy przerobiłem ten test i "procenty" nie są wyznacznikiem nurtu jaki zostanie wam podporządkowany. Chodzi raczej o odpowiedzi na kluczowe pytania, które muszą być zgodne z głównymi założeniami jakiejś doktryny.
Tradycjonalizm: -49%
Wolność gospodarcza: 10%
Wolności obywatelskie: 51% (widzicie jakiego macie wyrozumiałego moderatora? )
socjal-liberalizm, w sumie się tak z grubsza zgadza.
Wolność gospodarcza: 10%
Wolności obywatelskie: 51% (widzicie jakiego macie wyrozumiałego moderatora? )
socjal-liberalizm, w sumie się tak z grubsza zgadza.
A licky boom boom down!!!
Ordoliberalizm
Doktryna będąca syntezą demoliberalizmu oraz myśli chrześcijańsko-demokratycznej realizowana w Republice Federalnej Niemiec po II wojnie światowej.
Tradycjonalizm 46
Wolność gospodarcza 42
Wolności obywatelskie -9
W Polsce ten nurt reprezentuje PO. Fajnio.
Doktryna będąca syntezą demoliberalizmu oraz myśli chrześcijańsko-demokratycznej realizowana w Republice Federalnej Niemiec po II wojnie światowej.
Tradycjonalizm 46
Wolność gospodarcza 42
Wolności obywatelskie -9
W Polsce ten nurt reprezentuje PO. Fajnio.
Zrobiłem sobie jeszcze raz i wyszło :
Tradycjonalizm -19%
Wolność gospodarcza 57%
Wolności obywatelskie 43%
poprzednio :
Tradycjonalizm -9%
Wolność gospodarcza 47%
Wolności obywatelskie 36%
Czyli bardzo podobnie
Tradycjonalizm -19%
Wolność gospodarcza 57%
Wolności obywatelskie 43%
poprzednio :
Tradycjonalizm -9%
Wolność gospodarcza 47%
Wolności obywatelskie 36%
Czyli bardzo podobnie
Tradycjonalizm -29%
Wolność gospodarcza 58%
Wolności obywatelskie 29%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: liberalizm demokratyczny
Wolność gospodarcza 58%
Wolności obywatelskie 29%
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: liberalizm demokratyczny
nie wiedziałem gdzie to wkleić, nie dotyczy wyłącznie Wrocławia. jeśli jakieś plakaty zaśmiecają wam okolicę, walcie tutaj:
http://przestrzenmiasta.pl/
http://przestrzenmiasta.pl/
Zamordyzm.
Lub zamordyzm współczesny, zwany kaczyzmem.
Lub zamordyzm współczesny, zwany kaczyzmem.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl