Brawo, dokładnie o to chodzi w PMoTMSkavenblight pisze:Każdą zasadę da się obejść.
PlayMini Of The Month 6 - listopad
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tomek, wiesz, że nie o to mi chodziło. Chciałam tylko pokazać Przemkowi, że robienie ograniczeń na Mordheim [no, na WL to rozumiem, że solo odpada], że oddział na 500pkt.... mija się z celem konkursu. Nie chodzi chyba głównie o to, kto się bardziej narobi, bo tu i tak nawet w WFB różnice mogą być duże... chodzi o to, żeby zrobić figurki do swojej armii/bandy a tak się składa, że ja tę bandę i tak muszę zrobić na za tydzień, bo jadę z nią na Falkon. Więc konkurs jest dodatkową motywacją do pomalowania tych 5 figurek, które są mi niezbędne do gry.Tomash pisze:Brawo, dokładnie o to chodzi w PMoTMSkavenblight pisze:Każdą zasadę da się obejść.
Ale dopuszczać do konkursu ich nikt nie musi... pytanie, na jakiej podstawie. Bo figurki i tak zrobię
P.S. Sami dwaj Possessed to spore dranie i roboty przy nich trochę, więc nie jest to równoznaczne z malowaniem 5 przypadkowych milicjantów imperialnych i nazwanie ich dumnie Reiklanderami
dwoch possessedow zdecydowanie latwiej pomalowac niz piatke ludzi...Skavenblight pisze:P.S. Sami dwaj Possessed to spore dranie i roboty przy nich trochę, więc nie jest to równoznaczne z malowaniem 5 przypadkowych milicjantów imperialnych i nazwanie ich dumnie Reiklanderami
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja maluję 2 globadierów, muszę na PGA wystawić, to przy okazji na PMotM pójdą
Zapraszam do lektury tego tematu. Już w pierwszych postach przybliża technikę, a dalej to przydatne uwagi innych "Królów Bejcy"Treevill pisze:dipping - na czym polega ta metoda malowania???
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
w ten weekend pojawią sie na forum moi warriorsi skończeni.. niektórzy mogli zobaczyć WIP na falkonowym turnieju
@Treevill:
1) Jak zwykle ostatni dzień miesiąca
2) Minimalny oddział. Nie musi nawet mieć CG
@Kołata:
Twój problem jest dość wyjątkowy. Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciw, jeśli wystawisz 10 goblinów
1) Jak zwykle ostatni dzień miesiąca
2) Minimalny oddział. Nie musi nawet mieć CG
@Kołata:
Twój problem jest dość wyjątkowy. Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciw, jeśli wystawisz 10 goblinów
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A figurki żeby mogły wystąpić w PMOTM muszą być całkiem skończone do końca miesiąca?
Czy np. jeśli nie zdąże wykończyć podstawek, to mogę jeszcze 1-2 dni po końcu miesiąca wrzucić zdjęcia?
Bo nie wiem czy się z orkami wyrobie.. dużo mi ich już do zrobienia nie zostało, ale obawiam się że te kilka dni to za mało.
Czy np. jeśli nie zdąże wykończyć podstawek, to mogę jeszcze 1-2 dni po końcu miesiąca wrzucić zdjęcia?
Bo nie wiem czy się z orkami wyrobie.. dużo mi ich już do zrobienia nie zostało, ale obawiam się że te kilka dni to za mało.