EEGT- info i pogaduszki
Zasady i czas były OK, spaprany był temat płatności za turniej.
Jeśli uda Ci się zachować te same zasady (i konkurs wiedzy ), Szamanku, to kudosy
Jeśli uda Ci się zachować te same zasady (i konkurs wiedzy ), Szamanku, to kudosy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
znaczy dystrybutor w polsce?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Lepiej 2500 mozna się pobawić większą bitwą w ten sposób. Więcej jednostek [spiewa] więcej więcej Więcej
to nie jest takie proste - zgode musza wyrazic sklepy. poza tym co z marza, podatkiem? ceny w sklepie musialyby byc wyzsze... kto wtedy tam kupi? bilety nie maja ceny hurtowej, tylko detaliczna.Kruti pisze:A zakup wejściówek w punktach w Polszy? Może warto?
nie pitol, tylko malujKruti pisze:A jeśli chodzi o punkty to fajnie by było zagrać 2250 Limited
"I fart in your general direction"
Czyli nie znajdą się sklepy, które będą sprzedawały bilety bez marży? A jako ajent lub w Komisie?Szaman pisze:to nie jest takie proste - zgode musza wyrazic sklepy. poza tym co z marza, podatkiem? ceny w sklepie musialyby byc wyzsze... kto wtedy tam kupi? bilety nie maja ceny hurtowej, tylko detaliczna.Kruti pisze:A zakup wejściówek w punktach w Polszy? Może warto?
A kto mówi o zmuszaniu. Może wystarczy, że poprosisz, zapytasz (wiem jakie to trudne, ale może warto ). W takiej ogólnobiznesowej materii to w sumie jakaś reklama dla sklepu jest. Podejrzewam, że nie wszystkie sklepy będą to traktować w kategoriach kłopotu.Szaman pisze:beda to suwerenne decyzje sklepow... nie moge nikogo zmuszac do rozprowadzania biletow.
W sumie to w zeszłym roku było fajnie.
2500 -bez specjalnych herosow
Bitwy to standardowe pitched battle.
2500 -bez specjalnych herosow
Bitwy to standardowe pitched battle.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
WYSIWYG na oddziałach.(to chyba w battlu nie jest tak trudne jak w wh40k?
Ja nie widzę problemu.
Ja nie widzę problemu.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken